színésznő díj Pokorny Lia díjátadó Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 25-én ismét útjára indul az üstökös, hiszen Comet lesz! Idén egy új kategóriában, a legjobb színésznők kategóriájában Pokorny Lia az egyik jelölt. De mit jelent számára ez a jelölés?

Lia volt már a Cometen, akkor díjat adott át, most viszont ha minen jól megy, ő veszi át. Szerinte ez az esemény fantasztikus és nagyszabású, eléggé izgul is. Eléggé zárkózott életet él, számára nagy feladat kitenni a lábát egy ilyen rendezvényre. Van egy dolog, amit sokkal szívesebben csinál. Videónkból megtudhatod, mi is az!

Majka: "Nem lesz több buli"http://www.life.hu/sztarok/20160915-majkat-jeloltek-a-cometre-de-szerinte-errol-nem-kap-tobb-felkerest.htmlDemcsák Zsuzsa kiborult: "Az alpári megnyilvánulásokat nem bírom"http://www.life.hu/sztarok/20160915-demcsak-zsuzsa-a-musorvezeto-nem-szereti-ha-obszcen-modon-beszelnek-vele.htmlBradley Cooper Michelle Obamával szelfizett - micsoda fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160915-bombajo-selfie-t-lott-bradley-cooper-a-first-ladyvel-es-ellen-de-generessel.htmlŐ a legtöbbet kereső amerikai tévésztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160915-sofia-vergara-a-legtobbet-kereso-amerikai-tevesztar.htmlŐk lesznek idén a Comet 2016 jelöltjeihttp://www.life.hu/sztarok/20160915-viva-comet-2016-ezek-a-sztarok-lesznek-iden-a-dijazottak-majka-es-radics-gigi.html10 évet várt kisbabájára Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160915-10-evet-vart-kisbabajara-volgyi-zsuzsi-aki-most-vegtelenul-boldog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.