Csupasz fenékkel karácsonyozik a Morning Show!- Sebestyén Balázsék előre hozták az ünnepeket

Forrás: facebook/Morning Show -
Rákóczi Ferenc Vadon Jani Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show őrült triója ma sem hagyta pihenni a rekeszizmainkat. Balázs, Jani és Feri hónapokkal előrehozták a karácsonyi időszakot. Volt akinek kicsit nehezebben ment az átszellemülés...

Nem tudni, hogy meddig rádiózhat még együtt a csapat, így a trió úgy döntött, előre hozza a karácsonyt és szeptember közepén tart egy össznépi ünnepi vigaszságot.

Nagy szerencsénkre dokumentálták az eseményeket, így

mi is részesei lehetünk a hatalmas "kriszmöszfílingnek".

Köszönjük az élményt!

Kezdjük Janival, akinek szemmel láthatóan a catering volt a feladata

Balázs és Feri egyelőre nem túl aktívak,

már ami a készülődést illeti, szegény Jani a catering mellett a dekort is a hátán viszi

Ferivel minket is magaval ragadott az unnepi keszulodes!

@classfmmorningshow által közzétett fénykép,

A karácsonyfa is hipp-hopp elkészült..

A tanga papucsos Balázs szugerálja a fát,

de nem akar jönni a feeling..

A ronda karácsoniy pulcsis verseny győztese, Sebestyén Balázs lett.

A hangulat viszony még így is várat magára...

Meg dolgoznom kell azon, hogy unnepi hangulatba keruljek de alakul!

@classfmmorningshow által közzétett fénykép,

A legnagyobb csemegét utoljára hagytuk.

Egy csupasz fenék is bemászott a képbe, így kívánva kellemes ünnepeket. Vajon kihez tartozik ez a formás hátsó, csak nem Vadon Janihoz?

Eljott minket meglatogatni egy segg is de mi mindenkinek orulunk!

@classfmmorningshow által közzétett fénykép,

Kemény feladat elé állították a Nyerő Páros sztárjaithttp://www.life.hu/sztarok/20160914-kovacs-dori-a-nyero-paros-egyik-tagja-majdnem-repuloszerencsetlenseget-szenvedett.html A Nyerő Páros című műsor sztárjai újra kemény feladatot kaptak. Többen rosszul lettek. TV + Sztárok--Rubint Réka: "Próbálok gyorsan sokat aludni"http://www.life.hu/sztarok/20160914-rubint-reka-igazi-anya-alig-alszik-es-mindent-megtesz-a-gyerekekert-es-a-csaladert.htmlNémeth Máté Rubint Rékával készített interjújából kiderül, hogy a fitneszmami bárhol képes elaludni és ha lehetne egy kívánsága, egy kis plusz alvást kérne ajándékba. TV + Sztárok--Így babázik VV Vivien!http://www.life.hu/sztarok/20160914-vv-vivien-ujra-hozza-a-formajat-anyava-valt-es-nem-is-akarhogyan-teszi-ezt.htmlVV Vivien eddig sem tétlenkedett a villában, viszont most újabb nem mindennapi sztorik történnek vele, ugyanis gyereke lett... TV + SztárokOrigoKirály Viktor őszinte vallomása- sok mindent fel kellett áldoznia a sikerérthttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-viktor-sok-mindent-felaldozott-a-sikerert-oszinten-meselt-joshi-bharatnak.htmlKirály Viktor és egykori párja, Bea 5 év után szakítottak egymással. Viktor akkor azt nyilatkozta, hogy kölcsönös volt az elhidegülés, ám a napokban Bea kitálalt: mindent feláldozott az énekesért, de ő az első problémánál eldobta. TV + SztárokOrigoÚjabb balhé a Nyerő Párosban- Király Peti kiakadt szerelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20160913-kiraly-peti-kiakadt-parjara-a-nyero-paros-kovetkezo-reszeben.htmlA Nyerő Páros című celebvetélkedőben ismét elszabadultak az indulatok. Ezúttal Király Peti osztotta ki kedvesét, amiért rossz feladatot választott neki. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi úgy érzi, elárulta őt Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160913-szabo-zsofi-kiakadt-valko-esztire-amiert-parjat-hivta-ki.htmlA Nyerő Páros című műsorban szinte minden nap történik valami, ami kiveri a biztosítékot a sztároknál. Ezúttal Szabó Zsófi akadt ki Valkó Esztire, mert szerinte hátba támadta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.