VV8: Tragédia történt, meghalt Zseri és Tivy babája

Forrás: RTL II -
valóvilág halál VV Zseraldin ValóVilág 8 kisbaba szülő VV Tivy VV8 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején kisbabák érkeztek a villába. A villalakók hatalmas feladatot kaptak: jó szülőknek kell lenniük. Van akinek ez jól megy, és van akinek egyáltalán nem.

Már Zsolt és Vivi is csúnyán összevesztek a gyereknevelésen. Zsolti szerint ő csinál mindent, Vivi pesig lusta, alkalmatlan a baba ellátására. Most pedig ujabb cirkusz van a villában.

VV Tivy Forrás: rtl.hu

A játékbabákkal pont ugyanúgy kell viselkedni, mint az igazi csecsemőkkel. Néha sírnak, néha nevetnek, éhesek, szomjasak; pelenkázni, ringatni, büfiztetni kell őket, és persze szeretni is. A babák testébe computer van építve, ami rögzíti azt, hogy a szüleik hogyan bánnak velük, így a harmadik nap végén az adatok kiértékelhetőek. Éppen ezért kell figyelni arra, hogy a babák semmiben se szenvedjenek hiányt.

Kiderült, hogy Tivynek és Zserinek nem erőssége a gyereknevelés. Reggel arra lettek figyelmesek, hogy babájuk már több mint 10 órája alszik. A kicsit Soma is keltegette, Zseri is rázogatta, de csak nem akart sírni. Kiderült, hogy a baba "meghalt", szülei nem gondoskodtak róla megfelelően. Zseri összeomlott, nem tudta abbahagyni a sírást. Teljesen kikészítette a felismerés, hogy ha egy műanyag babát nem tud ellátni, akkor nem alkalmas arra, hogy anya legyen. Tivy dührohamot kapott, azt gyanítja, hogy valaki direkt okozott nekik rosszat. Valaki vagy földhöz vágta, vagy alaposan megrázogatta a bébit. Megígérte, hogy ha kiderül, ki volt az, annak megkeseríti az életét, sőt, meg is veri.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.