Nyerő páros Kovács Dóra Király Peti RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszélyzónába Dóri és Peti, illetve Zsófi és Zsolti kerültek, mivel Zsófiék gyűjtötték a legkevesebb pénzt az 5 napos játékfolyamatban, a közös játékon pedig Dóri és Peti teljesített a leggyengébben.

Király és Kovács kettősét már több ízben szerették volna a villa falain kívül látni a sztárok, így a mai adásban sokak vágya teljesült. Valkó Eszti is azok között volt, akik eleinte nemkívánatos párnak találták Királyékat, ám a kiesés után

mégis eltört nála a mécses.

„Soha többé nem fogok részt venni ilyen játékban, nem tudtam, hogy ilyen lesz, hogy mindig búcsúzni kell valakitől” – szipogott Eszter.

Zsófi és Adri viszont értetlenül álltak a jelenet előtt, ugyanis nem értették, miért borult ki Eszter, mikor sosem szerette őket.

Forrás: Origo

„Nem értem, miért sír, nem szereti Dórit” – mondta Zsófi.

„Én nem tudnék sírni miattuk, egy percig sem” – vágta rá Adri

Peller Anna viszont megijedt, amiért Zsófiék maradtak bent, mert attól fél, hogy mostantól ki lesznek közösítve, hiszen ők Petiék kettősét szerették volna bent tartani.

„A legnagyobb félelmem, hogy mi ketten leszünk, nem akarok kiközösítve lenni” – kesergett Anna.

Peti és Dóri a kiesésük után elmondták, hogy olyan volt számukra ez a műsor, mint egy felnőtt vidámpark, és nagyon hálás azért, amiért Dórival játszhatta, mert szerinte senki mással sem érezte volna ilyen jól magát.

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledikhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-angelina-jolie-es-brad-pitt-eltavolodtak-egymastol.htmlAlig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik. TV + Sztárok--Voksán Virág egy elmegyógyintézetből szökött beteggel randizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-voksan-virag-elmebeteggel-randizott-akit-a-chaten-ismert-meg.htmlVoksán Virág nem mindennapi randiról mesélt Mádai Viviennek és Czippán Anettnek. Szó szerint megőrülnek érte a férfiak. TV + SztárokOrigoVV Dina a villából üzent barátjának- vajon mi lesz velük a játék után?http://www.life.hu/sztarok/20160916-vv-dina-a-villabol-uzent-kint-maradt-szerelmenek-ki-tudja-mi-lesz-a-folytatas.htmlVV Dina videóüzenetet küldött kint hagyott szerelmének. Nagyon szereti őt, de teljesen összezavarodott. TV + SztárokOrigoGerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát- egyfolytában nőkre vadászik a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-gerard-butler-nem-tudja-megfekezni-ferfiassagat-allandoan-csajozik-a-vilagsztar.htmlGerard Butler az új George Clooney? A 46 éves világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki. TV + Sztárok--Király Peti "Kopjál le rólam!"http://www.life.hu/sztarok/20160915-kiraly-peti-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-beszolt-kabat-felesegenek-amiert-az-nem-hagyta-beken.htmlA Nyerő Párosban újabb összecsapás szem- és fültanúi lehettünk a csütörtöki adásban. Király Petinél ezúttal végleg elszakadt a cérna... TV + SztárokOrigoRubint Réka: "Próbálok gyorsan sokat aludni"http://www.life.hu/sztarok/20160914-rubint-reka-igazi-anya-alig-alszik-es-mindent-megtesz-a-gyerekekert-es-a-csaladert.htmlNémeth Máté Rubint Rékával készített interjújából kiderül, hogy a fitneszmami bárhol képes elaludni és ha lehetne egy kívánsága, egy kis plusz alvást kérne ajándékba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.