Eltűnt egy 14 éves lány, a szülei nagy erőkkel keresik

Forrás: police.hu -
tinédzser eltűnt rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány 2016. szeptember 13-án délután leszállt a szolnoki lakhelyéhez közeli megállóban az autóbuszról és ismeretlen helyre távozott. Azóta magáról életjelet nem adott.

A lány körülbelül 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja vállig érő és szőkére színezett, szeme színe kék.Vékony, fekete keretes szemüveget hord. Eltűnésekor kék színű rövidnadrágot, rózsaszín felsőt, virágos cipőt viselt, valamint nála volt fekete táskája is. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal lányt felismeri, látta, vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot.

Forrás: police.hu

Vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Károly herceg balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160916-karoly-herceg-a-kiralyi-csalad-tagja-osszetorte-a-kocsijat-egy-szarvassal-utkozott.htmlVilmos herceg édesapja a hétvégén szenvedett autóbalesetet, méghozzá a család Aberdeenshire-beli Balmorali birtokán. NewsAFP37 év után került elő a tengerből egy jegygyűrűhttp://www.life.hu/news/20160915-37-ev-utan-a-tengerbol-kerult-elo-egy-elveszett-jegygyuru.htmlHarminchét év után került elő egy elveszett jegygyűrű: egy búvár bukkant rá a spanyolországi Benidorm partjainál.NewsOrigoParalimpia 2016: Krajnyák Zsuzsanna bronzérmes tőrbenhttp://www.life.hu/news/20160915-paralimpia-2016-rio-de-janeiro-krajnyak-zsuzsanna-bronzermes-torben.htmlKrajnyák Zsuzsanna bronzérmet nyert a kerekesszékes vívók 'A' sérültségi kategóriájának tőr egyéni versenyében a riói paralimpia szerdai napján. NewsMTI/Koszticsák SzilárdSúlyosan bántalmaztak egy idős asszonyt a saját járókeretével http://www.life.hu/news/20160913-a-78-eves-asszonyt-a-sajat-jarokeretevel-bantottak-sulyos-serulesek.htmlA debreceni férfi többször is lesújtott a fémkerettel, 78 éves áldozata súlyosan megsérült. News--Meghalt a legendás világháborús fotón csókolózó nőhttp://www.life.hu/news/20160911-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foton-csokolozo-no-greta-friedman.htmlKilencvenkét éves korában szombaton meghalt Greta Friedman, annak a legendássá vált fotónak a női "főszereplője", amelyen egy matróz megcsókol egy fehér ruhás nőt a New York-i Times Square-en 1945. augusztus 14-én, amikor Japán megadta magát, és véget ért a második világháború.News--Guminővel pózolt egy legénybúcsús csapat a New York-i 9/11 emlékhelyénhttp://www.life.hu/news/20160910-egy-legenybucsus-csapat-guminovel-pozolt-a-new-york-i-terrortamadasok-emlekhelyen.htmlRendőri felszólításra hagyta el a Zero Ground emlékhelyet egy csapat brit férfi, akik egy szexbabával fotózták magukat a nevezetesség előtt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.