Hálószobatitkok: így dumálta ki Várkonyi Andi Bochkor Gábort

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea Kasza Tibor Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi vendége volt Várkonyi Andrea, aki a Kasza konyha című élő internetes főzőműsorban mutatta meg tudományát. Ez azonban nem merült ki ennyiben, a hálószobatitkaikról is ejtett néhány szót.

"Azt mondja a Gábor, hogy a felvilágosítást ugyan nem ő végezte... " – kezdte Kasza, amit Andi félbeszakított: „...hát még szép..." "..., de az igazán nagy titkokat, a Kámaszútra legsötétebb bugyrait azt ő mutatta meg neked" – fejezte be Tibi.

"Ez úgy van, hogy egy nő, ha elég okos, mindig elhiteti azzal a férfival, akivel van, hogy ő ilyet még nem látott, amit most vele" – viccelődött a tévés, majd tovább folytatták: "Neee, Gabi, Gabi, védd meg magad, ez nagyon kellemetlen! Tehát azt mondják, hogy te a kis saját szubjektív világodban létezel, amiben el van hitetve, hogy te nagyon rendben vagy..." – nevetett Kasza. "...ettől még lehet, hogy rendben van, csak nem jelenti azt, hogy úgy nem volt más is rendben!" – reagált a műsorvezető.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

Várkonyi Andrea a Borsnak elárulta, mostantól végre ő is bátran beszél majd, és gyakran emlegetni fogja Bochkort is. "Ha a beszélgetés úgy hozza, nem fogom visszafogni magam. El is mondtam neki, hogy: ugye, tudod, hogy mostantól én is fogok beszélni rólad?! Merthogy ő a rádióban gyakran kibeszéli az életünket" – mondta, és azt is elárulta, miként fogadta Bochkor a Kasza-műsorban elhangzottakat: "Furcsa lenne, ha egy olyan férfival élnék együtt tíz éve, aki nem szereti a humoromat" – reagált Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.