Kulcsár Edina Miamiban sütteti a popsiját: Forró fotó!

popsi szépségkirálynő Kulcsár Edina Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalának tanúsága szerint a szépségkirálnyő Miamiban tölti jól megérdemelt pihenését.

Kulcsár Edina egy gyönyörű helyen nyaral, és rajongói legnagyobb örömére folyamatosan posztol is. Most épp formás hátsójáról töltött fel egy popsiszelfit:

SUNBATHING! Finally I get some colour! #sunbath #swimmingpool #holiday #miami #palms # #finally

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

További képek a nyaralásról:

A kilátás a szobánkból! ☀️ #view #of #our #room #miami #holiday #florida #america #loveit @csuti

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Pokorny Lia: "Kiégett nő lett belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160916-pokorny-lia-interju-prostitualtat-alakit-legujabb-filmjeben-oszinte-vallomas-a-sztartol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színésznője merész szerepre vállalkozott: következő filmjében egy prostituáltat alakít. Persze ne egyszerűsítsük le ennyire ezt a történetet, hiszen a történet lényege nem is maga szex, hanem az élettel járó kemény feladatok. A szerepről és kicsit a magánéletről is szó esett a legutóbbi beszélgetésünk során. TV + SztárokOrigoSzőke Zoltán üzent beteg barátjának, Rékasi Károlynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-szoke-zoltan-szinesz-berenyi-andras-uzent-beteg-baratjanak-rekasi-karolynak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Rékasi Károly nincs jól. Több mint 8 kilót fogyott, és lelkileg is összetört. Most Szőke Zoltán üzent neki nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker dicshimnuszt zengett Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-sarah-jessica-parker-szineszno-odakat-zengett-kim-kardashianrol.htmlA színészek és komolyabb sztárok világában Kim Kardashiant inkább lenézni szokás, ám Sarah Jessica Parker ehelyett kész dicshimnuszt zengett a realitysztárról.TV + Sztárok--A 75 éves Medveczky Ilona az interneten keres párt, de átverikhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-medveczky-ilona-a-75-eves-muveszno-az-interneten-keres-part-de-atverik.htmlCsalódott az online randizós oldalakban, így továbbra is egyedül próbál boldogulni az életben a 75 esztendős Medveczky Ilona. TV + Sztárok--Gönczi Gábor: "Néhány hét múlva már a kezünkben tarthatjuk"http://www.life.hu/sztarok/20160917-gonczi-gabor-musorvezeto-interju-ejszakakat-beszelgettunk-at-a-parommal.htmlNegyven éven keresztül nagyon hitt az állandóságban, de olyan ajánlatot kapott, amit nem akart visszautasítani. Forgatott Dél-Afrikától Brazíliáig, Malajziától Dubajon keresztül Chiléig, de most úgy érzi, a helyén van – még úgy is, hogy nem ez élete legnyugodtabb szakasza. Készül az apás szülésre, és kevesebb koncertet vállal eztán. Gönczi Gábor az Origónak nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Miley Cyrus megcsalta a vőlegényét? http://www.life.hu/sztarok/20160916-miley-cyrus-szakitas-kozeli-allapotban-van-liam-hemsworth-kiakadt-a-megcsalas-miatt.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata felett egyre több a viharfelhő, melyben a hírek szerint nagy szerepet játszanak az exek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.