Szőke Zoltán üzent beteg barátjának, Rékasi Károlynak

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond -
Szőke Zoltán üzenet Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Rékasi Károly nincs jól. Több mint 8 kilót fogyott, és lelkileg is összetört. Most Szőke Zoltán üzent neki nyilvános közösségi oldalán.

"szia, Rékasi Károly .
... ismet azt olvasom, hogy nem javul az allapotod....
szerintem az allapotoddal nincs semmi baj, hiszen eletben vagy, es kuzdesz.
kuzdesz ?
MI ELLEN KUZDESZ, KI ELLEN KUZDESZ ?
egy bakterium ellen vagy ON-MAG-addal ?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Szellem - Lelek - Test : ebbol vagyunk ossze gyurva, Kari, mindnyajan. Ha kizokkennuk e harom alkotoelemunk egyensulyabol, Isteni mivoltunkbol (Szellembol), akkor ezt koveti a Lelek, sot a Test is.
Ha a Test azt jelzi, hogy valami nem stimmel, akkor az okot semmikepp sem kivul kell keresni - hanem Belul.
Belul, ahol a Lelek lakik.
A Szivunkben.
Szivunkben lakik Isten - A Feny - A Szeretet.
Mar Oseink is ezt vallottak : SEGITS MAGADON - AZ ISTEN IS MEGSEGIT !
Csupan ennyi a dolgod.
Talald meg MAG-adban azt a gyermeket, aki meg tud Bocsatani On-Mag-anak. Ez meghozza a Megertest az Elfogadast es ami a legfontosabb - az ELENGEDEST !!!
Van mit elengednunk, mindenkinek. Ez alol Te sem lehetsz kivetel. De ez csak akkor mukodik, ha felszamolsz magadban mindazzal, ami metelyezi Lenyedet.
Hamvas Bela batyjank azt mondja, hogy a Demonologia nem mas, mint rossz On ismeret.
Lakik bennunk valaki, aki elhiteti velunk mindazt, amit az erzek szerveinkkel felveszunk ebbol a hamis vilagbol.
Ez az EGO.
Ez a nem velunk szuletett lakotars, eleteken at kiser minket, es ott csucsul mindnyajunkban arra varva, hogy felismerjuk : duh, feltekenyseg, harag, kevelyseg....es meg sorolhatnam sokaig, mi mindennel kelett felszamolnom... (es azota is idorol idore).
Univerzumunkat a SZERETET elteti.
Tehat minket Embereket is.
Csak paranyi reszecskei vagyunk a Mindensegnek, akiket a SZERETET kot ossze.
Es ebbola lancbol Te sem hianyozhatsz.
ENGEDJ EL Mag-adbol minden energiat, ami nem oda valo, vissza az Anya Foldbe, hogy onnan megujulva visszafogadhasd magadba.
Felejts el MINDENT, amit tudsz !
Ujra kell tanulnunk Elni, Jarni, Kommunikalni.
De ez a korforgas tanit minket, ez altal Tapasztalunk, es ez gyujtja meg bennunk a langot, ami FENNYEL es ISTENI SZERETTEL jarja at Lenyunket.
SZERESD ES FOGADD EL ONMAGAD
Figyelj Kari, sem teriteni, sem szediteni nem akarlak :-D ( annyira gondolom, ismersz)
AZ ELETED A TET, HAVER !!!
Olellek, Z.
(ha gondolod, dumcsizhatunk)"

Pokorny Lia: "Kiégett nő lett belőlem"http://www.life.hu/sztarok/20160916-pokorny-lia-interju-prostitualtat-alakit-legujabb-filmjeben-oszinte-vallomas-a-sztartol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színésznője merész szerepre vállalkozott: következő filmjében egy prostituáltat alakít. Persze ne egyszerűsítsük le ennyire ezt a történetet, hiszen a történet lényege nem is maga szex, hanem az élettel járó kemény feladatok. A szerepről és kicsit a magánéletről is szó esett a legutóbbi beszélgetésünk során. TV + SztárokOrigoSarah Jessica Parker dicshimnuszt zengett Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-sarah-jessica-parker-szineszno-odakat-zengett-kim-kardashianrol.htmlA színészek és komolyabb sztárok világában Kim Kardashiant inkább lenézni szokás, ám Sarah Jessica Parker ehelyett kész dicshimnuszt zengett a realitysztárról.TV + Sztárok--A 75 éves Medveczky Ilona az interneten keres párt, de átverikhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-medveczky-ilona-a-75-eves-muveszno-az-interneten-keres-part-de-atverik.htmlCsalódott az online randizós oldalakban, így továbbra is egyedül próbál boldogulni az életben a 75 esztendős Medveczky Ilona. TV + Sztárok--Gönczi Gábor: "Néhány hét múlva már a kezünkben tarthatjuk"http://www.life.hu/sztarok/20160917-gonczi-gabor-musorvezeto-interju-ejszakakat-beszelgettunk-at-a-parommal.htmlNegyven éven keresztül nagyon hitt az állandóságban, de olyan ajánlatot kapott, amit nem akart visszautasítani. Forgatott Dél-Afrikától Brazíliáig, Malajziától Dubajon keresztül Chiléig, de most úgy érzi, a helyén van – még úgy is, hogy nem ez élete legnyugodtabb szakasza. Készül az apás szülésre, és kevesebb koncertet vállal eztán. Gönczi Gábor az Origónak nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMihalik Enikő (ismét) közszemlére tette pucér testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160916-mihalik-eniko-meztelen-fotot-posztolt-instagramra.htmlEnikő sosem volt az a szégyenlős típus - bár ugye, nincs is mit szégyellnie. Szóval láttuk már félmeztelenül napozni, de az is megesett, hogy egy kalappal takargatta meztelen testét. Ez alkalommal minden gátlást - és ruhaneműt - ledobott magáról és megörvendeztette követőit egy pucér fotóval. TV + SztárokOrigoMegvan a Nyerő páros újabb kieső sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160916-a-nyero-paros-mai-adasabol-kiraly-peti-es-kovacs-dori-tavozott-oket-szavaztak-ki-a-tobbiek.htmlA veszélyzónába Dóri és Peti, illetve Zsófi és Zsolti kerültek, mivel Zsófiék gyűjtötték a legkevesebb pénzt az 5 napos játékfolyamatban, a közös játékon pedig Dóri és Peti teljesített a leggyengébben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.