Tolvai Reni szexszel tartja formában magát?

szex énekesnő Tolvai Reni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar énekesnőt, Tolvai Renit faggatta a magánéletéről, és a sztár véleményéről az edzésekkel kapcsolatban, sőt azt is elárulta, hogyan tartja formában magát. 
Közelről fotózott egy elefántot, majd végül belehalthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kozelrol-akarta-lefotozni-az-elefantot-egy-turista-de-belehalt-a-seruleseibe.htmlNagy árat kellett fizetnie annak a turistának, aki közelről szerette volna lefotózni kedvenc állatát, az elefántot. TV + SztárokKabát Péter bizsuval kérte megy szerelme, Adri kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kabat-peter-bizsuval-kerte-meg-adri-kezet-a-neten-ismerkedtek-meg.htmlKabát Péter focista és szerelme, Adrienne az interneten ismerkedtek meg egymással. Egy hónap levelezés után beszéltek először. TV + Sztárok--Megható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-meghato-uzenettel-emlekezett-elhunyt-fiara-paul-walker-edesanyja-vin-diesel-osztotta-meg-a-videot.htmlA túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. TV + Sztárok--Ajaj! Liptai Claudia nem akarja látni Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nem-akarja-latni-radics-gigit-elo-adasban-mondta-el-velemenyet-a-szineszno.htmlA Sztárban sztár című műsorban a zsűri nem csak egymást nem kíméli, hanem a játékosokat sem. Clau például radics Giginek szólt be.TV + SztárokOrigo"Úgy néztél ki, mint egy háziasszony" - szétalázta a zsűri a Star Academy versenyzőjét http://www.life.hu/sztarok/20160917-streiffert-hannat-szetalazta-a-star-academy-zsurije.htmlHiába volt a cuki pörgős szoknya és a milliónyi szmájli, a Star Academy versenyzőjét, Streiffert Hannát igencsak lehúzta a zsűri. TV + Sztárok--Egyedül vezeti a Star Academyt Ördög Nóra: Majka eltűnt, a többiek pedig kigúnyoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-ordog-nora-egyedul-vezeti-a-star-academy-t-majka-zoran-koncerten-lepett-fel.html"Majka az, aki képtelen egy helyben állni" – közölte Ördög Nóra, amikor Király Viktor felment a színpadra, hogy helyettesítse a Zorán-koncerten fellépő Majkát. Felment végül Vastag Csaba és a versenyzők körül Kelemen Lacika is, és cikizték a műsorvezető viselkedését és stílusát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.