Cinthya Dictator Voksán Virág Aurelio Iszak Eszter Kulcsár Edina Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.
Vastag Csaba bekeményíthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-felkeszulesben-nem-lesz-hiany-elarulta-vastag-csaba-mivel-keszul-az-akademia-lakoinak.htmlA Star Academy új tanára ezen a héten Vastag Csaba lesz. Elmondta, kőkemény hét vár az akadémia lakóira! TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDöbbenet! 73 éves nőt szeret a gyönyörű színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160920-73-eves-szinesznot-szeret-sarah-paulson.htmlAz Amerikai Horror Story sztárja, Sarah Paulson élő adásban vallotta be kolléganője iránt táplált érzéseit! TV + Sztárok--Újra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Kamerák előtt szexelt Zseraldin - Megdöbbentően nyilatkozott az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-valovilag8ban-zseraldin-tivyvel-szexelt-igy-nyilatkoztak-a-hozzatartozok-a-belevaloban.htmlAhogy már megírtuk, Zseri és Tivy több napos évődés, veszekedés és petting után végülis szexeltek a villa félhomályában. Igaz, a történtekkel egyikük sem volt elégedett, a lány szerint Tivy gyorstüzelő, a wannabe Youtube-sztár pedig arról beszélt, hogy megbánta a történteket. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy fogalmuk sem volt, a fiú elélvezett-e, és ha igen, hova, ezért Zseri esemény utáni tablettát kért a villába. A lány édesanyja és Tivy barátnője a Belevalóban Aurélióval értékelte ki a történteket. TV + Sztárok--Nevetséges! Kóbor János nyugdíjából kétszer tud tankolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160920-kobor-janos-muveszkent-nem-sok-nyugdijat-kap.htmlŐszintén vallott a családjáról és anyagi helyzetéről a népszerű énekes! TV + Sztárok--Szabó Zsófi: "Nagyon csalódott vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-szabo-zsofi-teljesen-kiborult-a-parjara-zsoltira-tombol-a-versenyszellem-a-sztarban.htmlAz elmúlt hetekben több vita is kirobbant a sztárpár háza táján, pedig nemsokára oltár elé állnak. Legutóbb megint egy játék miatt keveredtek kisebb szóváltásba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.