A 90-es években Kozsó dalaira bulizott a fél ország. Mára már valljuk be, sokak szerint cikinek számít dúdolni a Szomorú szamurájt, ha meghallod a rádióban...

Majka is azok táborát erősíti, aki szerint egy Kozsó dal nem túl előnyös választás egy ilyen versenyben. A zsűri többi tagjával együtt poénkodtak Kefir produkciója után,ahol az énekes Kozsó Ne sírj! című dalát adta elő. Bereczki és Majka mint a rossz gyerekek, hergelték a másikat poénjukkal, de látszott rajtuk azért, hogy visszafogták magukat, tekintve, hogy Kozsó is a nézőtéren ült. 

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Egyetlen ember volt csupán az egész stúdióban, aki nem örült ezeknek a poénoknak, méghozzá Kozsó, aki állítólag feszült mosollyal az arcán ülte végig a zsűri értékelését, majd többször el is hagyta a stúdiót.

"Tulajdonképpen semmit nem váltott ki belőlem Kefír produkciója, és nem azért, mert nem volt jó. Igenis jó volt. A helyzet az, hogy Kozsóval másodjára esnek ki ebből a műsorból, először Feke Pál, most pedig Kefír. Nem akarom Kozsót bántani, mert emberileg szeretem, jó arcnak tartom, a beszólogatások sem kifejezetten neki szóltak. Ez egy ilyen műsor, itt folyamatosan poénkodunk, zsűriként egymást sem kíméljük. Sajnálom, ha megbántottam ezzel – mesélte a rapper a Bors megkeresésére.