Sebestyén Balázs kőkeményen beszólt Győzikének

Forrás: Facebook/Gáspár Győző, Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Győzike BeleValó Világ Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem fogta vissza magát, amikor reggeli rádiós műsorában szóba került Gáspár Győző. 

A műsorvezető reggeli rádiós műsorában Vadon Jani arról nosztalgiázott, hogy a legutóbbi országos turnéjuk salgótarjáni állomásán Győzike neje, Bea vitt nekik egy kis édességet. A fiúk arról beszéltek, jó volt, hogy az asszony Győzikét nem vitte magával, és arról faggatták Balázst, milyen a celebbel dolgozni az RTL Klubnál.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző, Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nálatok az RTL Klubnál nem sikít fel senki, amikor felmerül egy meetingen, hogy jöjjön a Győzike?" - kérdezősködött Rákóczi Feri, mire Balázs válasza a következő volt: "Igazából mindenki, de van az a trash, amire ő jó. Például a BeleValó. Sokszor a BeleValó nézettebb, mint a VV. Én még egyet sem láttam, de állítólag nagyon szórakoztató, ha tudod úgy nézni, mint szórakoztató jelenséget, és nem húzod fel magad azon, hogy nem tud beszélni, nem tud ragozni, nem tud semmit csinálni" - idézi Balázst a Blikk.

Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160920-brad-pitt-is-megszolalt-a-valassal-kapcsolatban-nyilatkozatot-adott-ki.htmlÓrákkal Angelina Jolie közleménye után Brad Pitt is megszólalt a válással kapcsolatban. TV + SztárokOrigoRubint Réka: "Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt"http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, melyre azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, mely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--Döbbenet! 73 éves nőt szeret a gyönyörű színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160920-73-eves-szinesznot-szeret-sarah-paulson.htmlAz Amerikai Horror Story sztárja, Sarah Paulson élő adásban vallotta be kolléganője iránt táplált érzéseit! TV + Sztárok--Így telt Schobert Norbiék nyara: "Bulgáriát nem szerettem meg, olyan, mintha Ózdon volna tenger" http://www.life.hu/sztarok/20160920-igy-telt-schobert-norbiek-nyara-a-fitneszguru-nem-szerette-meg-bulgariat.htmlA Life.hu riportere Schobert Norbit arról faggata, miként töltötték a nyarat, hol érezte jól magát és hol nem tetszett neki, amit látott. TV + SztárokOrigoÚjra együtt az egykori sztárpár, Hargitai Bea és Katus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20160920-hargitai-bea-es-katus-attila-ujra-egyutt-az-ezek-megorultekben.htmlAz Ezek Megőrültek! című Tv2-es celebvetlkedőben újra együtt az egykori szerelmes pár, Hargitai Bea és Katus Attila. TV + Sztárok--Iszak Eszti elég szexi letthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-life-bulvarrapjeben-iszak-eszti-kulcsar-edina-aurelio-voksan-virag-victoria-beckham-cinthya.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.