Gyönyörű színésznővel csalta meg Brad Pitt Angelina Jolie-t?

Forrás: People -
Brad Pitt Marion Cotillard Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben felröppent a pletyka, miszerint Angelina és Brad házasságának megromlásában az is szerepet játszott, hogy Brad összejött kolléganőjével, Marion Cotillard színésznővel. 

Az Oscar-díjas francia sztár, Marion Cotillard évek óta A-listás színésznő Hollywoodban. Gyönyörű, nőies, nagyon stílusos, és nagyszerű színésznő - nem is csoda, ha Brad Pitt fantáziáját is megmozhatta. Állítólag a két sztár már le is feküdt egymással közös filmjük forgatásán. Sőt, bennfenntesek szerint hónapokkal ezelőtt Angelina magánnyomozót is fogadott, hogy kiderítse az igazságot, utána döntött a válás mellett.

Marion Cotillard és Brad Pitt az Allied című filmben Forrás: People

Ismerősei szerint azonban Mariont ledöbbentette, hogy őt tartják felelősnek a pár válása miatt, a színésznő szerint ugyanis semmi nem igaz abból, hogy összejött a színésszel. Állítólag a közös munka során izzott közöttük a levegő, de ez csak azért volt, mert mindketten profik, és tökéletesen játszották a szerepüket.

Forrás: AFP

Marion egyébkén évek óta boldog párkapcsolatban él a jóképű Guillaume Canet színésszel, kisfiuk, Marcel már ötéves.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.