párkapcsolat Osvárt Andrea szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideig titkolta, ki az az új férfi, akiért dobog a szíve, most azonban végre megmutatta kedvesét a szépséges Osvárt Andrea. 

A Határtalan szerelem című görög filmjének magyarországi premierjén mutatta be kedvesét a színésznő. Ám meglepetés volt bőven: a férfinak ugyanis van egy ikertestvére, aki a megszólalásig hasonlít rá. Marco és Roberto mindketten olaszok, sármosak, Andi kedvese pedig Roberto. A férfi Nápolyból jött a magyar fővárosba, most itt él és dolgozik.

Andi és az ikrek, jobb oldalon kedvese, Roberto Forrás: Instagram/Andreaosvart

"Édesanyám magyar, édesapám pedig olasz származású volt, ő már nem él. Magyarországon üzletelünk több területen is, sokat utazom a két ország között" - mondta a sármos férfi a Blikknek.

"A fashion weeken tavaly ősszel már feltűnt a két olasz srác, akkor csak azt vettem észre, hogy ketten vannak, és jóképűek. Később egy rendezvényen összefutottam Robertóval, akkor ismerkedtünk meg. Nagyon szerencsés kombináció, hogy olaszul és magyarul is beszél a kedvesem, nem kell mindent lefordítani, érti a vicceket. Szerencsére Robertót nem zavarja az a felhajtás, ami körülöttem van, talán élvezi is" - mesélte Andi a lapnak, aki láthatónan sugárzik a boldogságtól.

Rubint Réka: „Fontos, hogy egy férfi ne nyomja el a nőt”http://www.life.hu/sztarok/20160919-rubint-reka-interju-az-edesanya-sokat-kuzdott-a-munkajaert-hazassagarol-vallott.htmlA fitnesz hazai nagyasszonya 14 éve hűséges társa és szerető felesége Schobert Norbinak, akivel három gyönyörű gyermeket nevelnek. Réka elmondása alapján mindössze 10 napja voltak együtt, amikor kedvese feltette neki a nagy kérdést, amire azonnal egy igen volt a válasz. Az elmúlt években a magánéletük mellett karrier szempontjából is révbe értek. Az édesanya most házasságáról mesélt, amely a jelek szerint tökéletesen működik. TV + Sztárok--Fordulat történt Kállay-Saunders András verekedési ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-kallay-saunders-andras-bortonbe-biztos-nem-kell-vonulnia-az-enekesnek.htmlA sztárt még mindig súlyos testi sértéssel vádolják, ám a hírek szerint nem kell börtönbe mennie, sőt a vádlói kerülhetnek rosszabb helyzetbe. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgész Hollywood kiborult Angelina Jolie és Brad Pitt válása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-igy-reagalt-george-clooney-szinesz-amikor-eloszor-hallott-a-jolie-pitt-valasrol.htmlBrad és George Clooney hosszú évek óta jó barátok, ám úgy fest, a sztárpár válásáról még ő sem tudott. TV + Sztárok--Katalin hercegné tényleg ilyen gonosz? http://www.life.hu/sztarok/20160921-katalin-hercegne-feltekeny-hugara-es-barmit-megtenne-hogy-rossz-fenyben-tuntesse-fel.htmlVajon mi igaz abból, hogy Katalin hercegné húga jelenlététől is rosszul van és ahol csak tudja besározza népszerű testvérét? TV + Sztárok--A VV-villa hierarchiáját látva te is padlót fogsz: ők kerültek az aljárahttp://www.life.hu/sztarok/20160921-valo-vilag-osztalyozta-egymast-a-vv8-osszes-jatekosa-hierarchia-a-jatekban.htmlA VV8 szereplőinek egymást kellett pontozniuk aszerint, hogy ki tartanak erős, és kit lúzer játékosnak. Ilyen feladat is volt a korábbi évadokban, nem érhette meglepetésként őket. TV + SztárokOrigoIszak Eszti elég szexi letthttp://www.life.hu/sztarok/20160920-a-life-bulvarrapjeben-iszak-eszti-kulcsar-edina-aurelio-voksan-virag-victoria-beckham-cinthya.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.