Az 52 éves Détár Enikő szívesen állna újból oltár elé

Fotó: Mudra László - Origo -
Détár Enikő házasság párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő korábban eldöntötte: nem törődik többet az őt ért vádakkal. Az 52 éves sztár és kedvese között olyan jó az összhang, hogy akár még egy esküvő is szóba jöhet. 

Enikő elmondása szerint boldogabb, mint valaha. A vele készült interjúban a színésznő elmondja, hogy bár az elmúlt években lemondott a szerelem gondolatáról, most viszont úgy érzi, hogy újra révbe ért - írja a Story Magazin.

Fotó: Mudra László - Origo

"Ahhoz képest, milyen mélyről jöttünk Péterrel, nagy utat tettünk meg. Mindketten válófélben voltunk, én fogtam meg az ő kezét. Aztán mélyebb és fontosabb lett ez a kapcsolat, mint amit vártunk.

Az elmúlt időszak történései után rájöttem, hogy az embernek szüksége van a szerelemre.

A kapcsolatunk abban is különleges, hogy soha nem nézünk bele egymás telefonjába. Nem erőltetjük a másikra az akaratunkat, elfogadjuk úgy, ahogy van. Most úgy gondolom, hogy

menyasszony szívesen lennék.

Házasságot azonban csak időskoromban kötnék" - nyilatkozta a színésznő.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és párja megmutatták első "gyereküket"http://www.life.hu/sztarok/20160922-liptai-claudia-megmutatta-szerelmevel-kozos-elogyerekuket-pataki-adammal-kozos-konyvet-adnak-ki.htmlLiptai Claudia tényleg nem pihen! A várandós kismama gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár című produkcióban, emellett még akadt ideje megvalósítani az egyik legnagyobb álmát is, amit most a Facebook-oldalán mutatott meg a követőinek. Megjelent szerelmével közös könyve, ami szerinte olyan, mint egy "előgyerek". TV + SztárokOrigoBereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--Lányok, szomorú hírünk van! Ryan Gosling elvette Eva Mendesthttp://www.life.hu/sztarok/20160921-ryan-gosling-es-eva-mendes-osszehazasodtak-most-derult-feny-a-lagzira.htmlBár most mindenki Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról cikkezik, egy világhírű álompár esküvője mellett nem mehetünk el szó nélkül. TV + SztárokAFPVégre kiderült, ki Osvárt Andi titkos szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160921-olasz-ferfit-szeret-osvart-andrea-szineszno.htmlJó ideig titkolta, ki az az új férfi, akiért dobog a szíve, most azonban végre megmutatta kedvesét a szépséges Osvárt Andrea. TV + SztárokOrigoA VV-villa hierarchiáját látva te is padlót fogsz: ők kerültek az aljárahttp://www.life.hu/sztarok/20160921-valo-vilag-osztalyozta-egymast-a-vv8-osszes-jatekosa-hierarchia-a-jatekban.htmlA VV8 szereplőinek egymást kellett pontozniuk aszerint, hogy ki tartanak erős, és kit lúzer játékosnak. Ilyen feladat is volt a korábbi évadokban, nem érhette meglepetésként őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.