Kasza Tibi sérelmeiről beszélt: bátyja bántotta gyerekkorában

Forrás: TV2 -
pofon testvér Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérek közötti kapcsolat nem mindig zökkenőmentes, erről vallott Kasza Tibi is. A műsorvezető elárulta, sok mindent el kellett tűrnie anno a bátyjától, a többi között jó néhány pofont is.

Kasza Tibi a pikírt humoráról ismert, és arról, hogy úgy szórja a poénokat, mint mondjuk testvére egykor a pofonokat. A műsorvezetőről ma már nehéz elképzelni, hogy kisebb gyerekként ki volt szolgáltatva bátyjának, de bizony ez volt a helyzet.

Forrás: TV2

Erről az Ezek Megőrültek! műsorában vallott Kasza, aki egy feladat során mesélte el, hogy gyerekkorában mindig ő maradt alul testvérével szemben. "Nekem nem volt lehetőségem hisztizni. Bátyámmal például közösen kaptunk egy tekerős autót, amit ő vezetett, én futottam mellette, ő pedig ütögette a fejemet, hogy nem a tiéd, nem a tiéd. Általában gyorsan le voltam rendezve egy-két sallerrel" - árulta el a műsorvezető, aki ma már csak nevet az emléken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.