Továbblépett: Khloe Kardashian 7 évvel fiatalabb férfit szeret

Forrás: NORTHFOTO -
Lamar Odom Khloe Kardashian Tristan Thompson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloe Kardashian szerelmi élete igen változatos: hol el akar válni Lamar Odomtól, hol visszavonják a keresetet, hol pedig új férfi oldalán mutatkozik. Ezúttal az utóbbin van a sor, megismerhetjük a valóságshow-sztár új kedvesét, a nála 7 évvel fiatalabb sportolót.

Khloe Kardashian évekig élt együtt házastársi kapcsolatban Lamar Odom kosárlabdázóval, ám kapcsolatuk tönkrement, és beadták a válókeresetet. A férfi néhány hónapja kórházba került, akkor leállították a válást, de úgy tűnik, hogy Khloe Kardashian nem akarja újrakezdeni, és már végleg továbblépett: új férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Khloe Kardashian és Tristan Thompson Forrás: NORTHFOTO

Egy másik kosárlabdázóval jött össze a valóságshow-sztár, a nála 7 évvel fiatalabb Tristan Thompsonnal látni és nagyon úgy tűnik, hogy komolyra fordult a kapcsolatuk. Már nem is titkolják a szerelmüket: lépten-nyomon együtt jelennek meg kézen fogva. Sőt, már a közösségi oldalaikon is osztanak meg fotókat egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.