Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia könyv gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia tényleg nem pihen! A várandós kismama gőzerővel dolgozik a Sztárban sztár című produkcióban, emellett még akadt ideje megvalósítani az egyik legnagyobb álmát is, amit most a Facebook-oldalán mutatott meg a követőinek. Megjelent szerelmével közös könyve, ami szerinte olyan, mint egy "előgyerek".

Csodálatos kismama Liptai Claudia, ezt vasárnaponként folyamatosan láthatjuk élőben a TV2 Sztárban sztár című műsorában, ahol zsűriként értékeli a versenyzőket. Azt is tudjuk, mi lesz a műsorral, ha beindulna a szülés, és Claudiának el kellene hagynia az ítészek sorát.

Liptai Claudia megmutatta szerelmével közös gyermekét Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Már mindenki izgatottan várja a műsorvezető és szerelme első közös gyermekét, addig is Clau nem hagyta rajongóit meglepetés nélkül: előrukkolt közös "előgyerekükkel". Claudia a Facebook-oldalán mutatta meg szerelmük első gyümölcsét, ami az első közös könyvük. A műsorvezető elárulta, hogy ezzel egy régi vágya teljesült.

"Mindez számomra egy igazi, valóra vált álom"

- írta posztjában Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.