Botrány a Nyerő párosban! Kabát Péter szerint Peller Anna képmutató és gerinctelen

Nyerő páros Szabó Zsófi Peller Anna RTL Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros című műsorból legutóbb Kabát Peti és Róka Adrienn búcsúzott. Egy levelet hagytak csak hátra, amiben a focista durván kiosztotta a sztárvilla szőke színésznőjét.

Kabát Petiék a negyedik helyen végeztek a műsorban, de kiesésük miatt Peller Annát és párját okolták. A levélben azt fejtegetik, hogy mennyire megkedvelték Zsófiékat és Eszteréket, Annában viszont hatalmasat csalódtak: „Fogjatok össze, mert csak ti tudjátok legyőzni a villa legnagyobb képmutató színésznőjét. Anna

gratulálok a 17 napi előadásért,

őszintén mondom, minden szavadat elhittem, hogy szeretsz. Mikor ott álltál a szavazótáblánál gerinctelenül, még a szemembe sem néztél. Fáj, hogy megismertelek egyáltalán” – írta Kabát.

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

Persze ezek a sorok

rettentően megviselték a színésznőt,

aki könnyeivel küszködve hallgatta a levél felolvasását. „Ez nem engem minősít, ha nem érezte, hogy tényleg szeretem... Csak kellett egy döntést hoznom a végén. Igazságtalannak tartom! Mennyire rosszul ismerem az embereket. Ez annyira fáj” – mondta könnyes szemmel a színésznő, majd kirohant, hogy feldolgozza a történteket.

Forrás: RTL Klub

Stohl András: "Félek a haláltól" http://www.life.hu/sztarok/20160922-stohl-andras-szinesz-lassan-otven-eves-lesz-a-szinesz-tart-a-halaltol.htmlA sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNa ne! Brad és Angelina viaszszobra is különválthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-brad-pitt-es-angelina-jolie-viaszszobra-a-madame-tussauds-panoptikumban-kulonvalt.htmlA sztárpár válásának híre a londoni Madame Tussauds panoptikumba is eljutott. TV + Sztárok--Születésnapos Szabó Zsófi: 28 éves lett a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szuletesnapos-szabo-zsofi-a-nyero-paros-sztarja-28-eves-lett-osszel-eskuvo.htmlA színésznő betöltötte a 28. életévét, amit már boldog menyasszonyként ünnepelhet, hiszen most ősszel összeköti életét szerelmével, Kis Zsolttal. TV + Sztárok--Dina választott: íme a ValóVilág 2 párbajozójahttp://www.life.hu/sztarok/20160922-valovilag-vv-dina-megmondta-kit-visz-ki-parbajozni.htmlA lakók napok óta azt találgatják, kit visz ki Dina párbajozni. Ez most végre kiderült! TV + SztárokOrigoBereczki retteg attól, hogy elveszíti egyik legféltettebb kincséthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-bereczki-zoltan-retteg-attol-hogy-egyszer-elvesziti-a-hangjat.htmlBereczki Zoltán az egyik legszebb hangú színész-énekes, aki már kimagasló kaméleoni képességeit is megcsillogtatta a Sztárban sztár című műsorban, ahol most a zsűriszékben foglal helyet. Ki gondolná, hogy a karrierje csúcsán lévő művész retteg bármitől is?TV + Sztárok--ByeAlex kiborult: dühösen hagyta ott társait a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160921-byealex-kiborult-a-mentortarsai-dontesen-nem-ertett-egyet-az-enekes.htmlByeAlex egy idő után nem értett egyet a társaival, és ennek hangot is adott a műsor közben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.