Szabó Zsófi úgy fest, mint egy igazi hercegnő

Forrás: Instagram/szabozsofi -
Szabó Zsófi hercegnő Jégvarázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép ruhában mutatta meg magát képmegosztó oldalán a magyar műsorvezető. 

Szabó Zsófi úgy fest, mint Elza a Jégvarázsból: a kékeslila estélyi csodásan mutat a lányon, aki láthatóan imádta a ruhát. Ez nem is meglepő, hiszen kevés olyan nő van, aki ne szeretne néha hercegnő enni, ha csak egy fotózás erejéig.

Forrás: Instagram/szabozsofi

Zsófi ráadásul a születésnapján ölthette magára ezt a csodás ruhakölteményt - vajon most már menyasszonyi ruhákat próbál Szabó Gyula lánya? Zsófi ugyanis hamarosan oltár elé áll, mi pedig kíváncsian várjuk, miben mondja ki a boldogító igent.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villa lét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként, vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoCicaharc a Nyerő Párosban: Zsófi és Eszter egymásnak esnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-es-valko-eszter-egymasnak-esnek-a-nyero-parosban.htmlA tegnapi főzős feladat nem múlt el sérelmek nélkül. Eszteréket megelőzték Zsófiék, ami miatt kisebb feszültség alakult ki a páros között. Eszter nem értett egyet a végeredménnyel. TV + Sztárok--Kasza Tibi sérelmeiről beszélt: bátyja bántotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-kasza-tibi-a-serelmeirol-beszelt-az-ezek-megorultekben-batyja-bantotta-ot-gyerekkoraban.htmlA testvérek közötti kapcsolat nem mindig zökkenőmentes, erről vallott Kasza Tibi is. A műsorvezető elárulta, sok mindent el kellett tűrnie anno a bátyjától, a többi között jó néhány pofont is. TV + Sztárok--Továbblépett: Khloe Kardashian 7 évvel fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160922-khloe-kardashian-tovabblepett-lamar-odom-mar-a-multe-ujabb-kosarlabdazoba-szerelmes-tristan-thompson.htmlKhloe Kardashian szerelmi élete igen változatos: hol el akar válni Lamar Odomtól, hol visszavonják a keresetet, hol pedig új férfi oldalán mutatkozik. Ezúttal az utóbbin van a sor, megismerhetjük a valóságshow-sztár új kedvesét, a nála 7 évvel fiatalabb sportolót. TV + Sztárok--Az 52 éves Détár Enikő szívesen állna újból oltár elé http://www.life.hu/sztarok/20160922-detar-eniko-boldog-kedvesevel-a-szineszno-orommel-allna-oltar-ele-parjaval.htmlA csinos színésznő korábban eldöntötte: nem törődik többet az őt ért vádakkal. Az 52 éves sztár és kedvese között olyan jó az összhang, hogy akár még egy esküvő is szóba jöhet. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÉlő adásban villantott a szexi műsorvezető - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160922-elo-adasban-villantott-mellbimbot-a-musorvezeto.htmlNem lehetett nem észrevenni! Mindenkinek szemet szúrt a hatalmas méretű kebel, amin kificcent az apró felsőből. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.