Dina választott: íme a ValóVilág 2 párbajozója

VV Dina ValóVilág powered by Big Brother párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakók napok óta azt találgatják, kit visz ki Dina párbajozni. Ez most végre kiderült!

Dina elmondta, mindenképp olyan emberre teszi a kiválasztást jelző kendőt, aki rátette a jelet. Mindenkinél külön indokolta, miért őt vinné ki magával vasárnap este. Evelinnek elmondta, ha a szíve szerint döntött volna, őt viszi ki párbajozni.

A lány végül Dávidot választotta, mert elmondása szerint ők ketten nem tudnak együtt élni. A fiú nagyon számított erre a lépésre, egyáltalán nem lepte meg a dolog, és hozzátette, büszkén viseli a jelet.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoMi történt? Feje tetejére állt Hosszú Katinka és Shane életehttp://www.life.hu/sztarok/20160921-hosszu-katinka-uszono-kozossegi-oldalara-posztolt-egy-kepet-shane-tusuppal.htmlNa jó, talán nem az életük, de legutóbbi közös fotójuk biztosan. Az úszónő közösségi oldalára posztolt. TV + Sztárok--Vajon Katának szól Hajdú Péter titokzatos üzenete?http://www.life.hu/sztarok/20160921-hajdu-peter-facebook-oldalan-uzent-de-kinek.htmlHajdú Péter és Sarka Kata zátonyra futott házasságáról szinte minden információt tudunk már. Az viszont egyelőre nem tisztázott, kinek üzent legutóbbi Fabecook-posztjában Péter. TV + SztárokOrigoEz aztán a szerelmi vallomás: Ilyen romantikus Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-berki-krisztian-romantikus-szerelmi-vallomast-tett-hodi-pamelanak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelmének története ki tudja, hányadik felvonásnál tart már... most éppen őrülten szerelmes korszakukat élik. TV + SztárokOrigoÍgy reagált Brad Pitt válására Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160921-jennifer-aniston.htmlBombaként robbant a hír tegnap délután, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak. Bátran kijelenthetjük, hogy az egész világ megdöbbenve vette tudomásul a hírt. Még a világsztárok sem jutottak szóhoz. TV + Sztárok--Újabb döbbenet: szerszámelemzést tartottak a villalányok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160921-ujabb-dobbenet-a-villaban-a-lanyok-sorra-vettek-a-fiuk-szerszam-meretet.htmlA Való Világ powered by Big Brother című műsora nyugodtan mondhatjuk, hogy minden várakozásunkat fölül (vagy alul?) múlta, már ami a villalakók összetételét illeti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.