Durván beszólt egy műsorvezető Angelina Jolie-nak: "kib*szott dilinyós"

Forrás: AFP/Stefan Rousseau -
Brad Pitt válás ivás Angelina Jolie Chelsea Handler beszólás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztja az embereket Brad Pitt és Angelina Jolie válása, sokan szomorkodnak, de ugyanennyien örülnek is. A sztárpár kapcsolata állítólag Brad Pitt ivászata és füvezései miatt ment tönkre, ám van, aki szerint ezért is Angelina Jolie a hibás. Chelsea Handler műsorvezető úgy véli, a színésznő elviselhetetlen természete miatt fordult Brad Pitt ezekhez a szerekhez.

Nem finomkodott Chelsea Handler: kifejtette a véleményét szinte az egész világot lázban tartó eseményről, vagyis Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról. A Netflixen szórakoztató műsort vezető nő szerint mindenről Angelina Jolie tehet.

Angelina Jolie Forrás: AFP/Stefan Rousseau

"Vannak olyan pletykák, hogy Brad Pitt túl sokat ivott és füvezett. Vajon miért volt szüksée az öngyógyításra? Talán azért, mert tölthette volna az elmúlt 12 évet a Comói-tónál George Clooney-val és Matt Damonnal is, de ő ehelyett be volt zárva egy házba 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek.

Ja, és azért, mert egy kib*szott dilinyóst vett feleségül"

- mondta a műsorvezető, aki nem először fejtette ki ellenszenvét Angelina Jolie-val szemben. 2013-ban démonnak nevezte őt Chelsea Handler, aki egyébiránt Jennifer Aniston egyik nagyon jó barátnője.

Az FBI nyomoz Brad Pitt gyermekbántalmazási ügyében

Brad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.