Peller Anna: "Mikike az én házitündérem"

Forrás: RTL Klub -
színésznő Nyerő páros Peller Anna Lukács Miklós RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. 

Mit szóltok ehhez a hatalmas fölényhez?

Anna: Ilyen eredményre nem is számítottunk. Esztiéket egy szimpatikus párosnak gondoljuk, mi pedig kiegyenlítenek éreztük a versenyt. Nem Mikike?

Miki: Abszolút!

Soha nem gondoltam, hogy ennyire szeretnek minket az emberek és egyet értenek azzal a dologgal, amit mi képviselünk.

Nagyon szeretjük egymást, ami a jelek szerint a nézőknek is feltűnt. Nem gondolom, hogy bármivel is többek lennénk bármelyik párnál. Mi ugyan úgy éljük a mindennapjainkat, mint a villában.

Forrás: rtl.hu

Mégis volt valami, ami ennyire meggyőzte az embereket

Anna: Szerintem az, hogy mennyire szeretjük egymást. Mi őszintén megéljük a kapcsolatunkat és olyan harmóniában élünk, ami igazán erős mozgatórugó köztünk.

Nekem szükségem van egy olyan bástyára, mint Miki

, neki meg valószínűleg szüksége van egy olyan túlpörgéses nőre, mint én. Nálunk tökéletesen működik az, hogy ki tudjuk egészíteni egymást.

Forrás: rtl.hu

A ti kapcsolatotokban ki a vezéregyéniség?

Anna: Néha szükség van arra, hogy a Miki jobban irányítson. Abszolút nőies nő vagyok, és élvezem, hogy a férjem dominánsabb nálam.

Hogyan éltétek meg a konfliktusokat? Voltak azért itt parázs viták

Anna: Borzasztóan nehezen viselem az ilyen szituációkat. Ezek a konfliktusok teljesen más fajták voltak, mint amiket én valaha átéltem az életemben. Rosszul estek, és ez a videókban is látszott. Legjobban a Kabát Peti levele lepett meg, de örülök, hogy most ezt sikerült elsimítani. Miki ezekben a helyzetekben mellettem állt és mindig megvigasztalt. Én egy ösztönlény vagyok, és egyből kikészülök, ő pedig megfontoltan áll hozzá a dolgokhoz.

Ilyen fajta gyűlölettel én még az életben nem találkoztam, de ez a múlt.

Forrás: rtl.hu

Ti pozitív példának gondoljátok magatokat a nézők számára?

Mikike: Ha tényleg mindenki ennyire szeretné egymást és sokkal toleránsabb lenne a másikkal, akkor sokkal jobb lenne a világ.

Anna: Egyetértek. Miki egyébként egy nagyszerű férj, akiről bárki példát vehetne. Nálunk ő van otthon Gyesen, hogy én a színházba reggeltől estig próbálhassak. Ő mindig is tolerálta ezt, ami hatalmas segítség a házasságunkban.

Forrás: RTL Klub

Férfi létére vállalta azt, hogy otthon lesz a gyerekkel, ez pedig nagyon sokat jelent nekem.

Miki a tenyerén hord engem és mindent megtesz annak érdekében, hogy a karrieremre bőven jusson idő.

Miki: Ezt bármikor megtenném érted.

Anna: Látod? Ő egy nagyszerű férfi. Mikike az én házitündérem.

Szeretnétek, ha a kislánytok is színésznő lenne?

Anna: Mivel az életem a színházban nagyon boldog, így sose mondanám neki, hogy ne válassza ezt a szakmát. Legyen majd az, amit ő szeretne. Rengeteget van benn velem a színházba, hiszen a férjem sokszor behozza, hogy ott is együtt lehessünk.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoHázasság első látásra? Ezúttal lehetséges!http://www.life.hu/sztarok/20160923-randi-utan-hazassag-rtl-klub-uj-tarskeresoje-nagy-durranast-iger.htmlAz RTL Klub Házasság első látásra címmel jövő tavasszal új műsort indít. Olyan, az igaz szerelmet kereső személyeknek szeretnének segítséget nyújtani a szakemberek, akik már-már feladták a reményt, hogy megtalálják életük párját. TV + Sztárok--Tolvai Reni legutóbbi vallomása nem egyezett a korábbiakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-tolvai-reni-legutobbi-vallomasa-nem-egyezett-a-korabbiakkal-kallay-saunders-andras-verekedos-ugyeben.htmlKállay-Saunders András három évvel ezelőtt történt verekedési ügyében zajlik a tárgyalás, ahol Tolvai Renit is kihallgatták. Vallomása azonban több ponton is ellentmondásba került korábbi állításaival. A szakértő figyelmét sem kerülték el a pontatlanságok. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoVV Vivi zuhanyozása érdekes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20160923-valovilag-vv-vivi-zuhanyozasa-erdekes-fordulatot-vett.htmlVV Vivi sok egykori villalakóval ellentétben ruha nélkül zuhanyozik – nézd meg, mi történt vele a zuhany alatt! TV + Sztárok--Stohl András: "Félek a haláltól" http://www.life.hu/sztarok/20160922-stohl-andras-szinesz-lassan-otven-eves-lesz-a-szinesz-tart-a-halaltol.htmlA sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNa ne! Brad és Angelina viaszszobra is különválthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-brad-pitt-es-angelina-jolie-viaszszobra-a-madame-tussauds-panoptikumban-kulonvalt.htmlA sztárpár válásának híre a londoni Madame Tussauds panoptikumba is eljutott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.