gasztro reality Fördős Zé A konyhafőnök RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas füst csapott fel az egyik versenyző konyhapultja fölött, a zsűri aggódva figyelte, mi történik Gábor kezei között az RTL Klub A Konyhafőnök című műsora felvételén. 

Az RTL Klub A Konyhafőnök negyedig évadának első adásában nem lesz könnyű dolguk a versenyzőknek, hiszen egy Michelin csillagos séf felügyeli majd a munkájukat. Ám, már az első részben van, aki lámpalázában majdnem felgyújtja a konyhapultot.

„Lassan felgyullad az egész konyha" – mondta aggódva Ákos, majd Rozina hozzátette: „Mindjárt robban!" Zé pedig nem kertel: „Félek tőle, hogy ezt már érezni is fogjuk a tányérján" - jelentette ki.

Szívecskés üzenettel köszönötte fel Sarka Katát Hajdú Péter a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-30-eves-hajdu-peter-a-facebookon-koszontotte-fel.htmlHajdú Péter a közösségi oldal lehetőségeit is kihasználta, hogy felköszöntse születésnapján feleségét Sarka Katát. TV + SztárokOrigoPeller Anna: "Mikike az én házitündérem"http://www.life.hu/sztarok/20160923-peller-anna-es-lukacs-miklos-lett-a-nyero-paros-gyoztese-rtl-klub-interju-a-parossal.htmlEgy hosszú és kemény verseny végeztével végre kiderült, ki lett 2016-ban az RTL Klub Nyerő Párosa. A szavazást hatalmas fölénnyel, 92,42 százalékkal a csinos színésznő és kedvese nyerte. A Peller Anna - Lukács Miklós páros sokáig kívülállónak számított a játékban, hiszen egyik kialakult klikkhez sem csatlakoztak. A házaspár nyereményük egy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványának ajánlották fel. TV + Sztárok--5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi olyat mutatott, mint még soha! Átváltozott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-bodi-sylvi-sellolanykent-mutogatta-magat-a-rudon.htmlAz egykori playmate ezúttal nem az óceán partról posztolt fotót közösségi oldalára, hanem kedvenc rúdja mellől... TV + Sztárok--Jennifer Aniston felhúzta a nyúlcipőt: elmenekült Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-jennifer-aniston-elment-los-angelesbol-mindenki-angelina-jolie-valasa-miatt-faggatja.htmlA színésznőnek kicsit elege lett, ami nem is csoda: Brangelináék válása kapcsán ő is az újságírók kereszttüzébe került. TV + Sztárok--Pikáns jelenet a villában: Soma és Evelin vetkőzésbe kezdtek (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160923-evelin-megszabadult-a-ruhajatol-soma-elott-masszas-a-villaban-video.htmlForr a levegő a Való Világ villájában! A jelek szerint nem bírnak magukkal a játékosok, ha szexi helyzetekről van szó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.