Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsa

ATV Csisztu Zsuzsa Molnár Anikó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben.  

"Mindig is érdekelt, hogy vajon kinél mennyi idő kell ahhoz, hogy megvillanjon az igazi személyisége. Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban nagyjából bejöttek a számításaim, hiszen néha a legváratlanabb pillanatban fordultunk át öniróniából egy-egy drámai vallomásba. Egy szemernyi kétség sincs bennem, hogy ezek a hirtelen érzelmi váltások a nézőkben is maradandó nyomokat fognak hagyni" - mondta el Csisztu Zsuzsa.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Az ATV-n látható Csisztu24 első adásának vendégei Molnár Anikó és Berki Krisztián lesznek.

Kabát Peti: "Soha nem tudtam veszíteni!"http://www.life.hu/sztarok/20160924-kabat-peti-es-parja-roka-adrienne-a-nyero-paros-szereploi-jatekrol-kapcsolatrol.htmlSzámtalan konfliktus főszereplője volt a Nyerő párosban Kabát Peti. A Life.hu riportere arról faggatta őket, milyen a viszonyuk most a többi játékossal és hogy a kapcsolatuk hogyan alakult a hetek során. TV + SztárokOrigoBotrány! Verekedés miatt vitték be a rendőrségre Király Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20160924-kiraly-viktort-a-star-academy-tv2-sztarjat-verekedesert-vitte-be-a-rendorseg-amerikaban.htmlKirály Viktor még Amerikában, gördeszkázás közben került bajba. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoIgazi rosszkislányként költözött be egykor a ValóVilág-villába Nádai Anikó (18+) http://www.life.hu/sztarok/20160924-nadai-aniko-az-rtl-klub-musorvezetoje-igazi-rosszkislanykent-koltozott-be-egykor-a-valovilag-villaba.htmlNem túlzás azt állítani, hogy ValóVilág8 lakói szinte mindannyian olyan médiakarrierre vágynak, amit Majka vagy Nádai Anikó befutott az elmúlt években. Bemutatkozó kisfilmjükben a legtöbben arról (is) beszélnek, hogy később el tudnák képzelni magukat kamerák előtt. Nos, egyelőre igencsak nehéz belegondolni abba, hogy VV Dina, Tivy vagy Evelin műsort vezet, amikor is egy összetett mondat megalkotása vagy egy levél felolvasása is komoly kihívást jelent számukra. Az is igaz, hogy a ValóVilág4 alatt a rosszkislányként beköltöző Nádai Anikóról sem mondtuk volna meg, hogy évek múlva a csatorna egyik legnézettebb műsorát vezeti majd. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Gabi: "Szeretem Tibit, rettegek attól, hogy elveszíthetem" http://www.life.hu/sztarok/20160924-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-molnar-tibi-trap-kapitannyal-valo-kapcsolatarol.htmlBár az X-Faktor elindulásával Tóth Gabi ismét sok fiatalemberrel találkozik, akik így vagy úgy megpróbálják őt meggyőzni tehetségükről, párja, a szintén a tehetségkutatóban felbukkant Molnár Tibi, azaz Trap kapitány mégsem féltékeny. Az énekesnő azonban arról beszélt, néha fél, hogy elveszíti párját.TV + Sztárok--Szívecskés üzenettel köszönötte fel Sarka Katát Hajdú Péter a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-sarka-kata-30-eves-hajdu-peter-a-facebookon-koszontotte-fel.htmlHajdú Péter a közösségi oldal lehetőségeit is kihasználta, hogy felköszöntse születésnapján feleségét Sarka Katát. TV + SztárokOrigoÚj szereplőválogatást követel Alekosz a ValóVilágba! - Nyílt levelet írt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160924-nagy-alekosz-az-rtl-klub-valovilag8-szereploit-hazakuldene-nyilt-levelet-irt-a-csatornanak.htmlNagy Alekosz, a ValóVilág egykori nyertese nyílt levelében kérte az RTL Klub vezérkarát, azonnal zavarják haza nyolcadik széria szereplőit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.