Ördög Nóra majdnem obszcén pólóban vezeti a show-t

Forrás: TV2 -
Star Academy ruha Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri összeállítása nem volt nyerő: legalábbis Majka első reakciója erre enged következtetni. A műsorvezető fekete szettje messze áll a klasszikustól, és már majdnem obszcén a pólójának felirata.

Alig kezdődött el a Star Academy élő adása, máris túl vagyunk egy igen izgalmas pillanaton: Majka bezárta Ördög Nórit az öltözőjébe. A műsorvezető így csak késve tudta megkezdeni a show vezénylését, és állítólag ezért nem tudott már átöltözni sem.

Forrás: TV2

Ördög Nóra egy olyan pólót visel, amire az angol f*ck you betűi vannak nyomva, ugyan összekeverve. Ehhez pedig egy talpig érő, fekete tüll szoknyát vett fel a műsorvezető, ami annyira nem nyerte el Majka tetszését sem, ugyanis amikor először megpillantotta Nórit az volt az első kérdése: "Te ebbe a ruciba akarsz műsort vezetni?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.