Elképesztően cuki a kis György és Sarolta – Friss felvételek a királyi családról

Forrás: AFP/Jonathan Hayward -
Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanadába utazott, és október 1-ig ott is marad Katalin, Vilmos és gyerekeik. Nem lehet nem észrevenni, a kicsik milyen hatalmasat nőttek.

A reptéren a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau és felesége fogadták őket, a kis György herceg pedig nagyon édes volt, még integetett is nekik.

Forrás: AFP/Jonathan Hayward

Az édesanyja karjában lévő Sarolta pedig egyre nagyobb, és lassan ő is épp akkora kedvence a világnak, mint divatdiktátor bátyja.

Forrás: AFP/Don Mackinnon

Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!

Tradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki tavasszal ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival: nézzétek csak!

A kis Sarolta is nagyon menő

A cuki hercegnő már ilyen pici lányként is felkeltette a divat nagyjainak érdeklődését. A legfiatalabb királyi gyermek pirospozsgás arca inspirálta Marc Jacobs új rúzsának árnyalatát. Íme.

Ledobták a textilt a ValóVilág lányai (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-levetkoztek-a-valovilag-szereploi-dina-vivien-zseraldin-evelin-mici.htmlPucéran táncolt a villában Dina, Vivi, Mici, Zseraldin és Evelin. Persze a lányoknak csak az árnyékuk látszódott, de azért így is megpróbálták minél erotikusabbra venni a figurát. TV + SztárokOrigoKülföldre költözhet Ada - A csinos tévés távkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-ada-a-gyerekeivel-nemetorszagba-koltozest-tervez-parjahoz.htmlAda másfél éve ismerte meg párját, azóta ingáznak Magyarország és Németország között. A műsorvezető elmondta, valószínű, hogy kint telepednek majd le. TV + Sztárok--Feleségül veszi Alekosz Bettythttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag-gyoztes-alekosz-eljegyezte-bettyt.htmlA valóságshow-győztes szombaton a Facebookon tette közzé, hogy eljegyezte kedvesét, Bettyt. A hírhez nagyon sokan gratuláltak, többek szerint pedig már épp ideje volt komolyabbra fordítani a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoÚjabb helyen bukkant fel Harrison Ford - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160924-harrison-ford-a-pasztor-revnel-tunt-fel.htmlÚjabb bizonyíték arra, hogy Harrison Ford bárhol felbukkanhat. Nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet, most pedig a Pásztor révnél kapták lencsevégre világhírű színészt biciklisnadrágban. TV + Sztárok--Drámai vallomásokat, hirtelen érzelmi váltásokat mutat be Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-csisztu-zsuzsa-csisztu24-cimu-musoranak-az-atvn-elso-vendegei-molnar-aniko-es-berki-krisztian.htmlEgy új műsor keretén belül Csisztu Zsuzsa hetente két ismert embert lát vendégül egy-egy hazai wellnesshotelben. TV + Sztárok--Streiffert Hanna: "A zsűrivel nem kerültünk közel egymáshoz"http://www.life.hu/sztarok/20160925-streiffert-hanna-a-star-academy-kiesoje-elmondta-a-zsurihez-nem-kerult-kozel-nem-banja-hogy-kiesett.htmlSzombaton este újabb énekesnek kellett elbúcsúznia a TV2 Star Academy című műsorától: ezúttal Streiffert Hannának ért véget a tehetségkutató. A Life.hu riportere a Svédországban élő lánnyal beszélgetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.