X-Faktor: ByeAlex szellemi mélységére jutna egy versenyző

X-Faktor 2016 produkció tehetségkutató ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor válogatói mindig bővelkednek zavarbaejtő és vicces pillanatokban. Az egyik ilyet most Petics Kristóf szolgáltatta, nem is teljesen értettük - és a zsűritagok sem -, hogy mit akar mondani. 

A versenyző hosszasan magyarázta dalválasztását, majd amikor Tóth Gabi megjegyezte, hogy mennyire készen van, Kristóf szintén bevallotta, hogy lehet, hogy el fogja rontani a produkcióját, majd ByeAlexnél is bepróbálkozott, azaz, lehet, hogy hízelegni akart neki. "Milyen lehet eljutni arra a szellemi mélységre, ahol te éled az életedet. Olyan, mint a zen-buddhizmus, hogy tudod, de nem érted..." - magyarázta. Azt pedig, hogy milyen is volt a produkció és hogy miként értékelte a zsűri, itt megnézheted.

Elképesztően cuki a kis György és Sarolta - Friss felvételek a királyi családrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160925-katalin-hercegne-vilmos-herceg-gyorgy-es-sarolta-kanadaban.htmlKanadába utazott és október 1-ig ott is marad Katalin, Vilmos és gyerekeik. Nem lehet nem észrevenni, a kicsik milyen hatalmasat nőttek. TV + Sztárok--Ledobták a textilt a ValóVilág lányai (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160925-levetkoztek-a-valovilag-szereploi-dina-vivien-zseraldin-evelin-mici.htmlPucéran táncolt a villában Dina, Vivi, Mici, Zseraldin és Evelin. Persze a lányoknak csak az árnyékuk látszódott, de azért így is megpróbálták minél erotikusabbra venni a figurát. TV + SztárokOrigoFeleségül veszi Alekosz Bettythttp://www.life.hu/sztarok/20160925-a-valovilag-gyoztes-alekosz-eljegyezte-bettyt.htmlA valóságshow-győztes szombaton a Facebookon tette közzé, hogy eljegyezte kedvesét, Bettyt. A hírhez nagyon sokan gratuláltak, többek szerint pedig már épp ideje volt komolyabbra fordítani a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoStreiffert Hanna: "A zsűrivel nem kerültünk közel egymáshoz"http://www.life.hu/sztarok/20160925-streiffert-hanna-a-star-academy-kiesoje-elmondta-a-zsurihez-nem-kerult-kozel-nem-banja-hogy-kiesett.htmlSzombaton este újabb énekesnek kellett elbúcsúznia a TV2 Star Academy című műsorától: ezúttal Streiffert Hannának ért véget a tehetségkutató. A Life.hu riportere a Svédországban élő lánnyal beszélgetett. TV + Sztárok--Újabb helyen bukkant fel Harrison Ford - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160924-harrison-ford-a-pasztor-revnel-tunt-fel.htmlÚjabb bizonyíték arra, hogy Harrison Ford bárhol felbukkanhat. Nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet, most pedig a Pásztor révnél kapták lencsevégre világhírű színészt biciklisnadrágban. TV + Sztárok--Ezért esett ki korán a Nyerő párosból Pumped Gabó és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160924-a-nyero-parosbol-pumped-gabo-es-parja-ezert-eshettek-ki-koran.htmlA Nyerő Páros egyik legszórakoztatóbb sztárpárosa Pumped Gabo és kedvese, Ági voltak. A középmezőnyből távozó fiatalok a Life.hu riporterének elmesélték, versenytársaik eleinte tele voltak előítéletekkel veük szemben, de aztán hamar befogadták őket. Arról is beszéltek, hogy miként hatott a kapcsolatukra a műsorban eltöltött idő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.