Goldie Hawn és Kurt Russel 33 éve együtt vannak: ez a titkuk!

Forrás: AFP/Amy Graves -
házasság Goldie Hawn Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Övék az egyik legrégebb óta tartó párkapcsolat Hollywoodban - a 70 éves Goldie Hawn nemrég elárulta, szerinte miért működik még a kémia kettejük között. 

Minden évben, Valentin napon ünnepli kapcsolatát Goldie Hawn és Kurt Russel: a pár 33 éve van együtt. A színésznő nemrég egy vele készült interjúban, a Loose Women on Monday-ben elmondta, szerinte a titok az, hogy sosem házasodtak össze.

Forrás: AFP/Amy Graves

"Mi szeretünk magunk választani, és mi mindketten a maradásra szavaztunk. Sokszor kérdezik tőlünk, mirt nem házasodunk össze. Miért? Miért lenne jó nekünk a házasság? A gyermekeink évekkel ezelőtt azt mondták, nem akarják, hogy összeházasodjunk, ők viszont mindannyian megtették."

A színésznő elmesélte azt is, szerinte a hétköznapokban sem működik minden kapcsolat, a sztárvilágban azonban nehezebb helyzetben vannak, hiszen kamerák figyelik minden lépésüket. Szerinte fontos az is, hogy eleget legyen együtt a pár két tagja, de az egyedüllét is kell: Goldie azt vallja, ha a nap 68%-ában együtt van egy pár, az már nagyszerű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.