Hajós András és Majka magukra haragították Demjén Ferencet. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban, ez pedig nem tetszett a zenésznek.

Ugyan Kocsis Tibor állt vasárnap este a Sztárban sztár zsűrije előtt, ők inkább Demjén Ferencen köszörülték a nyelvüket. Rózsit aznap Tibor próbálta utánozni, a Darabokra törted a szívem című dalt énekelte. A zsűritagok közül Liptai Claudia és Bereczki Zoltán többnyire csak mosolygott Hajós és Majoros poénjain, akik nagy élvezettel élcelődtek Demjén színpadi mozgásán és életvitelén – írja a Bors.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

„Meghívtak az adásra, elfoglaltságaim miatt nem tudtam elmenni, de jobb is így, mert akkor élőben szenvedtem volna el a zsűri megnyilvánulásait. Nem szeretnék a sajtóban háborúzni velük, ezért nem kívánok mélyebben reagálni a történtekre.

Csak annyit jegyeznék meg, hogy ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek,

alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő, és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok. De mit is várunk Majkától? – sajnálta le a rappert az idén hetvenéves Demjén Ferenc.

Rózsi sajtófőnökétől a lap megtudta, hogy a zsűri méltatlan viselkedése miatt eltekintettek attól, hogy Rózsi közösségi oldalán megosszák Kocsis Tibor produkcióját, noha eredetileg azt tervezték, ezzel reklámozzák majd a műsort.

A Sztárban sztár zsűrijeForrás: facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

Megkeresték a TV2 sajtóosztályát is, azt kérdezték, hogy a zsűritagok tervezik-e megkövetni Demjént. „A Sztárban sztár egy szórakoztató show-műsor, amelynek sajátossága, hogy a zsűritagok humorosan nyilvánítják ki a véleményüket. Visszautasítjuk azt az állítást, hogy a zsűri Demjén Ferencen köszörülte a nyelvét” – reagált a sajtóosztály.