"Tíz év múlva talán sehol nem lesznek" - Demjén Ferenc kiakadt Majkára és Hajósra

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Hajós András TV2 Demjén Ferenc Sztárban sztár Demjén Rózsi Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajós András és Majka magukra haragították Demjén Ferencet. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban, ez pedig nem tetszett a zenésznek.

Ugyan Kocsis Tibor állt vasárnap este a Sztárban sztár zsűrije előtt, ők inkább Demjén Ferencen köszörülték a nyelvüket. Rózsit aznap Tibor próbálta utánozni, a Darabokra törted a szívem című dalt énekelte. A zsűritagok közül Liptai Claudia és Bereczki Zoltán többnyire csak mosolygott Hajós és Majoros poénjain, akik nagy élvezettel élcelődtek Demjén színpadi mozgásán és életvitelén – írja a Bors.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

„Meghívtak az adásra, elfoglaltságaim miatt nem tudtam elmenni, de jobb is így, mert akkor élőben szenvedtem volna el a zsűri megnyilvánulásait. Nem szeretnék a sajtóban háborúzni velük, ezért nem kívánok mélyebben reagálni a történtekre.

Csak annyit jegyeznék meg, hogy ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek,

alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő, és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok. De mit is várunk Majkától? – sajnálta le a rappert az idén hetvenéves Demjén Ferenc.

Rózsi sajtófőnökétől a lap megtudta, hogy a zsűri méltatlan viselkedése miatt eltekintettek attól, hogy Rózsi közösségi oldalán megosszák Kocsis Tibor produkcióját, noha eredetileg azt tervezték, ezzel reklámozzák majd a műsort.

A Sztárban sztár zsűrije Forrás: facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

Megkeresték a TV2 sajtóosztályát is, azt kérdezték, hogy a zsűritagok tervezik-e megkövetni Demjént. „A Sztárban sztár egy szórakoztató show-műsor, amelynek sajátossága, hogy a zsűritagok humorosan nyilvánítják ki a véleményüket. Visszautasítjuk azt az állítást, hogy a zsűri Demjén Ferencen köszörülte a nyelvét” – reagált a sajtóosztály.

Dina távozásával új lányra csap le VV Lóri?http://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-dina-esett-ki-a-parbajon-vv-lori-es-vv-vivi-kozott-alakul-valami.htmlVV Lórit nem érintette túl jól Dina vasárnap esti kiesése. TV + SztárokOrigoMegszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Jövő héttől megszűnik a Star Academy napi adásahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszunik-a-star-academy-napi-musora-csak-a-hetvegi-show-marad.htmlEzen a héten még minden nap nézhetik a rajongók a Star Academyt, jövő héttől viszont csak a szombati show marad - írja az Origo. TV + SztárokOrigo42 évesen is csodásan néz ki a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-csodasan-fest-a-42-eves-enekesno.htmlA 42 éves énekesnőn nem látszik a kora! Csak úgy sugárzik legutóbbbi képén Szekeres Adrien.TV + SztárokOrigoMeglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-whitney-houston-keppel-koszoni-meg-a-rajongoknak-kiraly-linda-a-szavazatokat.htmlA legutóbbi adásban Linda Whitney Houstonként tündökölt a színpadon. Búcsúzóul egy, a sztárral készült közös képet posztolt az énekesnő. TV + Sztárok--L.L. Junior élő adásban flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-l-l-junior-elo-adasban-flortolt-polyak-lillat-probalta-elcsabitani.htmlHiába van már komoly kapcsolata L.L. Juniornak, azt azért nem felejti el, hogyan kell bókolni egy nőnek. Olyan ez, mint a biciklizés, csak egyszer kell megtanulni, és utána megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.