Maradj talpon! (vetélkedő) nyeremény lakhatás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Judit történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt.

A versenyző a Maradj talpon! pénteki adásában kezdte a játékot, majd hétfőn ugyanolyan lendületesen folytatta. Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama. Bár elmondása szerint imádja az ilyen játékokat, sokáig így sem beszélt otthon a jelentkezésről.

Forrás: Maradj Talpon!

"Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták az a könnyű kérdés, amit tud az ember" - mesélte a játékról Judit, akinek nem csak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó: "Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem.

Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban.

Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak és aggódott a jövő miatt.

Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot.

A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy Földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban" - árulta el a nyertes.

Újra terítéken a Maradj talpon! műsorban elhunyt lány ügye

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly szeptember 22-én szörnyű tragédia történt Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című vetélkedő forgatásán. Most magához a miniszterelnökhöz fordult az elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.