Kiss Judit történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt.

A versenyző a Maradj talpon! pénteki adásában kezdte a játékot, majd hétfőn ugyanolyan lendületesen folytatta. Judit tapasztalt kvízjátékos, informatikával foglalkozik, két felnőtt gyermek édesanyja és boldog nagymama. Bár elmondása szerint imádja az ilyen játékokat, sokáig így sem beszélt otthon a jelentkezésről.  

Forrás: Maradj Talpon!

"Több kvízműsorban is játszottam, és kocsmakvízeket vezetek, de korábban sosem nyertem ilyen hatalmas összeget. A sok játék miatt viszont edzésben voltam. Sajnos általános taktikai tanácsot nem tudok adni, hiszen mindenki másban jó, és ahogy mondani szokták az a könnyű kérdés, amit tud az ember" - mesélte a játékról Judit, akinek nem csak a tudása, hanem az önuralma is figyelemre méltó: "Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem.

Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont nagyon nehéz volt megtartani magamnak a jó hírt, főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot. A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy Földközi-tengeri hajóúton és delfinekkel úszni a szabadban" - árulta el a nyertes.

Újra terítéken a Maradj talpon! műsorban elhunyt lány ügye
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly szeptember 22-én szörnyű tragédia történt Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című vetélkedő forgatásán. Most magához a miniszterelnökhöz fordult az elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor.