Sokszor nem tudhatjuk, hogy a csillogás mögött milyen problémákkal kell megküzdeniük a hírességeknek, mint például Nótár Marynek. Az énekesnő most először és lehet, hogy utoljára vallott őszintén azokról a magánéleti és szakmai nehézségekről, amiken az elmúlt időszakban keresztülment.

Nehéz pillanatairól egy videóban számol be őszintén Nótár Mary, aki fontosnak tartotta, hogy rajongói értesüljenek arról, mik történtek vele mostanában. Az énekesnő szakmailag és a magánéletében is küzdelmes időszakon van túl. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"El szerettem volna bújni a világ elől, sőt a világon sem szerettem volna lenni" – mondta az énekesnő, ebből érezhető, hogy valóban komoly problémákkal kellett szembenéznie. Egy beavatkozáson is átesett Nótár Mary: daganatot műtöttek ki belőle, amiről szerencsére kiderült, hogy jóindulatú, de ettől függetlenül az idegeskedés nagyon megviselte. Közben magánéleti válsággal is küzdött, amit nem a lehető legjobb módon próbált megoldani. "Olyan eszközökhöz folyamodtam, amiket nagyon-nagyon megbántam, és mélységesen szégyellem magam" – árulta el az énekesnő, aki pszichiáter segítségét kérte. "Megállapították, hogy ideg-összeroppanást kaptam, illetve pánikbeteg lettem" – vallotta be Nótár Mary, aki ma már teljesen jól van.