Holtan találták az amerikai testvérpárt a Seychelle-szigeteken

Forrás: Facebook/Robin Korkki -
Seychelle-szigetek tragédia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa körülmények között találtak rá a testvérpárra a csodás nyaralóhelyen. 

A People magazin ír arról a minnesotai testvérpárról, akik a Seychelle-szigetekre indultak nyaralni, ám sosem értek haza. A 42 éves Robin Korkki és a 38 éves Anna Korkki testét holtan találták meg az üdülőhelyen, ami 900 mérföldre van Afrika kelet partjaitól. A nők testére a szállodai szobájuk ágyában találtak rá - közölték a hatóságok.

A testvérpár a Seychelle-szigeteken Forrás: Facebook/Robin Korkki

Bátyjuk, Chris Korkki a CBS műsorában elmondta, a nők gyakorlott utazók voltak, ezért sokkoló a halálhírük. Testükön külsérelmi nyomokat sem találtak. A szálloda személyzete azonban elmondta, hogy a történtek napján, szeptember 22-én mindkét nő sokat ivott, így segíteni kellett nekik visszatérni a szobájukba. Gyószereket állítólag felfedeztek a szobában, azt azonban egyelőre nem tudni, miféléket.

A fiútestvér elmondta, szörnyű, hogy csak azt tudják a tragédiáról, amit az interneten olvasnak, és a család válaszokat akar.

80 évesen elhunyt a híres sorozatsztár, James Westmoreland http://www.life.hu/news/20160929-80-evesen-elhunyt-a-general-hospital-sztarja-james-westmoreland.htmlAz 1935 novemberében született színész számos nagy amerikai filmben játszott. James Westmoreland sorozatokban is megfordult, szerepelt a Genereal Hospitalban és a Nyughatatlan fiatalokban is. 80 éves korában érte a halál. NewsOrigoJó hír! A robbantásban megsérült rendőrnő is kikerült az intenzívrőlhttp://www.life.hu/news/20160928-a-terez-koruti-robbantasban-megserult-rendorno-is-kikerult-az-intenzivrol.htmlMindkét, a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőr állapota folyamatosan javul, szerdán a rendőrnő is elhagyhatta az intenzív osztályt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. NewsElhagyhatta az intenzív osztályt a robbantásban megsérült egyik rendőrhttp://www.life.hu/news/20160928-a-szombat-ejjeli-robabntasban-megserult-egyik-rendor-elhagyhatta-az-intenziv-osztalyt.htmlA szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr közül az egyik kijöhetett az intenzív osztályól, mindkettőjük állapota stabil és kielégítő. NewsPénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--Pénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--Itt a videó a Teréz körúti robbanásról: durva felvételek! (+18)http://www.life.hu/news/20160926-terez-korut-robbanas-videofelvetel-kerult-nyilvanossagra-a-rendorseg-segitseget-ker.htmlA Police.hu oldalára került fel az a felvétel, melyen látható a halászkalapos elkövető és az utolsó másodpercekben a robbantás is. News--Hatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papbólhttp://www.life.hu/news/20160928-hatalmas-sztar-lett-a-szombathelyi-eneklo-papbol-gombos-balintbol.htmlMár csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.