Budapesten van a két sztár: Ryan Gosling és Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második részét forgatja hazánkban, és most különleges akciót hirdetnek. Együtt ebédelhet velük egy szerencsés!

Akár te is lehetsz az a mázlista, aki elkölt egy ebédet a legendás Harison Forddal és a szívdöglesztő Ryan Goslinggal. A két sztár ugyanis egy nyereményjátékot indított, aminek fődíjasát egy társával együtt Budapestre repítik, elszállásolják, és a szerencsés illető együtt ebédelhet a két színésszel, valamint betekinthet a Szárnyas fejvadász 2 forgatására.

Ryan Gosling és Harrison FordForrás: omaze.com

A játékról Ryan Gosling tájékoztatta a nagyérdeműt egy videóban, melyet az Origo Filmstúdió épületei között vett fel egy golfkocsiban.

Ahhoz, hogy nyerj, tenni is kell, pontosabban adományozni ezen a honlapon, minimum 10 dollárt. Természetesen többet is lehet, ugyanis aki nagyobb összeget utal a jótékony célra, az nagyobb eséllyel indul a felejthetetlen élményért. 25 napig tart a játék, de ha nem akarsz lecsúszni, akkor sietned kell, ugyanis az adományozások lehetősége korlátozott.