10 év után tudta meg a magyar tévés, hogy öngyilkos lett a felesége

tévés bemondó Szádvári Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy egykor Rózsa György felesége volt a szépséges bemondónő, Szádvári Gabriella. Azt rebesgetik, hogy Rózsa azért hagyta el őt a hetvenes években, mert az asszonyt bolti lopáson kapták.

A vádak nagyon kellemetlenül érintik Rózsa Györgyöt, még ennyi idő elteltével is:
"Soha nem beszéltem még erről, most kivételt teszek. Már évekkel az ominózus lopási ügy előtt elváltunk Gabival, nem tartottuk a kapcsolatot, nem tudtam róla semmit. Az eset után a barátainkat, Ungár Anikót és férjét, Baronits Zsoltot kértem meg, segítsenek Gabinak rendbe tenni az életét. Ők elvitték magukkal Palma de Mallorcára, hátha távol attól az országtól, ahol megszégyenült, új életet kezdhet, de nem kért a segítségből" - nyilatkozta a Borsnak.

Ezek után a bemondónő eltűnt a barátok szeme elől, senki sem tudott róla semmit. Pár évvel ezelőtt hallotta Rózsa is először a hírt, hogy Gabi elhunyt. Hosszas nyomozás után a következőket tudta meg:

"Hivatalos tájékoztatást nem kaphattam, így mellékutakon kutattam. Gabi több mint tíz éve meghalt. Öngyilkos lett. El­szegényedve, magányosan hunyt el. Nagyon kedves, vidám lány volt, tisztelettel kérek mindenkit, különösen a neten vádaskodókat, hagyják békében nyugodni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.