Az ablakon dobta ki koraszülött csecsemőjét a fiatalkorú anya

Forrás: Douglas Megyei Ifjúsági Központ -
gyilkosság ablak Antonia Lopez csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal vádolják azt a 16 éves lányt, aki miután megszülte gyermekét, kétségbeesésében kidobta az ablakon. Antonia Lopez bár fiatalkorú, tettéért mégis felnőttként kell felelnie a bíróság előtt.

A 16 éves nebraskai lányt azzal vádolják, hogy miután megszülte, kidobta koraszülött gyerekét a második emeletről. Antonia Lopezt a rendőrség szombaton hajnalban fogta el, miután anyja a fűben megtalálta a kisbabát és hívta a 911-et. A szörnyűséget elkövető lány édesanyja próbálta életben tartani a kicsit amíg a szakszerű segítség megérkezett, ám a babának nem volt sok esélye a túlélésre.

Antonia Lopez Forrás: Douglas Megyei Ifjúsági Központ

A hatóságok a lányt, a Douglas Megyei Ifjúsági Központba, a fiatalkorúak fogdájába szállították. Antonia a

saját hálószobájában hozta világra koraszülött gyermekét.

A fiatalkorú anya péntek hajnalban kezdett el vajúdni, de arról, hogy pontosan mikor született meg a gyermek, egyelőre nincs információ. Mielőtt kidobta volna a kicsit az ablakon, előtte Lopez azt írta ki Facebookjára: "Ki tenne nekem egy nagy szívességet és van autója?" -írja az Omaha World-Herald.

Az orvosi szakvélemény szerint, a 2 kilogrammos kislány túlélési esélye "nagyon alacsony volt".

A baba élve született, de meghalt mire a közeli kórházba értek vele.

Ott hivatalosan is halottnak nyilvánították. Lopezt most emberöléssel vádolják, de tettéért nem fatalkorúként kell felelnie a bíróságon, így jóval súlyosabb büntetésre számíthat.
A bűnügyi helyszínről készített videót IDE kattinttva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.