Óriási változásra készül Cseh László

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Cseh László Egyesült Államok úszó terv edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok magyar sportoló nem egészen két hét múlva újra edzésbe áll, ám nem úgy, ahogy eddig.

"Október második hetében találkozunk újra, és már előre eldöntöttük, hogy változtatunk az eddigi menetrenden" - tájékoztatta a Telekom Sporthír Szolgálatot Plagányi Zsolt, Cseh László edzője. -"Nem titok, hogy előtérbe kerül a szárazföldi munka, miközben a szokásosnál nagyobb hangsúly helyeződik a gyorsúszásra, és kísérletképpen a vegyesre is. Más szóval: a következő három hónap nem elsősorban a pillangóúszásról fog szólni" - mondta a mester.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"A cél természetesen csak az lehet, hogy Laci kifüstölhesse magából a riói sokk rossz emlékeit. Amelynek legfájóbb pontja kétségtelenül az volt, hogy a májusi londoni Eb-n győzelmet jelentő 1:52.91 perces teljesítményével simán olimpiai bajnok lehetett volna." - tette hozzá Plagányi Zsolt, aki szerint az úszót főleg a dac viszi előre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.