Havas Henrik: "Amihez Bochkor hozzáér, az tönkremegy"

Forrás: Fem3 -
televízió Havas Henrik Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli műsorban vendégként ült a székben Havas Henrik. A pár perces beszélgetés alatt azonban többször is okozott kissé kellemetlen pillanatokat: már a felvezető kérdést sem értette, később pedig Bochkorról mondta el a véleményét.

Korábban a Mokka műsorvezetője is volt Havas Henrik, ezúttal azonban az egyik életmódcsatorna reggeli műsorába hívták vendégként. Stohl Luca és Kinter Oszkár fogadták őt egy ilyenkor szokásos témaindító kérdéssel.

Havas Henrik Forrás: Fem3

"Mikor jött rá arra, hogy a maga személyisége nem biztos, hogy egy háttérembernek való" - kérdezte Stohl András lánya, utalva arra, hogy a kezdetekben Havas Henrik nem akart műsorezetőként tetszelegni, de a tanár úr nem értette a kérdést.

"Hát ööö, má' hogy? Hogy az én személyiségem, mi?"

- kérdezett vissza, amit nem bírtak nevetés nélkül lekezelni a műsorvezetők. Később arról beszélt Havas Henrik, hogy szereti az újdonságokat, ezért vállalta el anno a Sztárban sztár zsűrizését is, a Nagy Duettbe pedig szereplőnek hívták, de hülyét nem akart csinálni magából. A beszélgetés végén pedig rátört a nosztalgia.

„Itt volt a Buzera című, nagyon elfuserált műsor. A Bochkor vezette: amihez hozzáér, az tönkremegy a televízióban.

Akkor kérdezte a Kelemen Anna a sminkszobában, hogy nem akarok-e írni róla egy könyvet. Valami hatvanezer példány ment el belőle" - mesélte Havas Henrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.