Itt a vége! Kidobta barátnője VV Tivyt

szex barátnő VV Tivy Való Világ szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigi eddig tűrt, azonban a legutóbbi összefoglaló nála is kiverte a biztosítékot. Bár most nem egy újabb szexjelenet miatt áll a bál. 

A "Szökik a málna" sztárja nem is sejti, hogy szerelme már nem várja idekint. A villalakók legutóbb arról meséltek, kinek mi hiányzik a kinti világból. Tivy szerint neki a szülei, hiszen mielőtt beköltözött, csúnyán összeveszett velük, méghozzá a kedvese miatt. A lány viszont most megcáfolta a dolgot.

Forrás: rtl.hu

"Ez volt az utolsó csepp a pohárban, tanúim vannak rá, hogy nem így történt. Pont, hogy én mondtam mindig neki, hogy ne beszéljen róluk úgy, mintha a kutyái lennének.

A kapcsolatunk elején a szülei nem akartak elfogadni, mert szőke a hajam, tetoválásaim vannak, és szerintük provokatív a külsőm,

de a beköltözés után ez megváltozott, lassan elfogadtak, ám Tivy sorozatos hazudozásai miatt az utóbbi napokban már nem beszélünk" - mondta a lány, aki a közösségi oldalán is nyilvánvalóvá tette, hogy lezárta kapcsolatát a fiúval.

Így kényeztette egymást a paplan alatt Zseraldin és Tivy - VIDEÓ!

Úgy tűnik, hiába az elvek, a barátnő otthon, a bezártság és a hiány egymás felé tolja a villalakókat. Íme, a videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.