Chrissy Teigen kis híján leégette Rihannát

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Chrissy Teigen Ellen DeGeneres Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell érdekes dolgokat vallott be a minap Ellen DeGeneres műsorában. 

A történet ott kezdődik, hogy Chrissy és férje, John Legend a nyáron költözött be Rihanna régi házába. A szülés után pár hónappal is szuperszeximodell a műsorvezetőnek elárulta, bizony jönnek még Ririnek levelek, amiket ő olykor-olykor felbont. Egyszer az egyikből például kiderült, a barbadosi énekesnő 18 dollárral tartozik a Bugattinak.

DeGeneres megkérdezte, nem gond-e az, hogy ez illegális, Chrissy azonban azt válaszolta, mivel ez az ő háza, azt csinál, amit akar. A modell tervezte azt is, hogy a Grammy gálán adja oda a csekkeket Rihannának, ám férje meggyőzte arról, hogy ez elég kínos lenne.

Kínos ruhabaki: cicit villantott Simon Cowell kedvese, Lauren Silvermanhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-simon-cowell-baratnoje-lauren-silverman-cicit-villantott.htmlSimon Cowell, az X-Factor mentorának kedvese aztán nem szégyenlős! Óriásit villantott a fiatal nő! TV + Sztárok--Kylie Jenner visszatért, méghozzá eszméletlenül kerek popsival!http://www.life.hu/sztarok/20161005-kylie-jenner-celeb-kim-kardashian-huga-visszatert-az-instagramra.htmlA celeblány rajongói fellélegezhetnek: Kylie nem tűnt el örökre az internet népe elől. TV + SztárokOrigoLady Gaga dalban mesél szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-lady-gaga-enekesno-a-perfect-illusion-cimu-dalban-mesel-szakitasarol.htmlAz énekesnő a legújabb dalában sokat elárul a magánéletéről. TV + Sztárok--Ez ám a változás: imádja egymást Sharon és Ozzy Osbournehttp://www.life.hu/sztarok/20160930-imadja-egymast-sharon-osbourne-es-ozzy-osbourne.htmlA sztárpár házassága jó ideig elég mély gödörben volt, most azonban állítólag szent a béke köztük. TV + Sztárok--Így kényeztették a villa lányai az indiai férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20160930-valovilag-igy-kenyeztettek-a-lanyok-az-indiai-ferfiakat.htmlHotellé alakult a villa, a lányoknak pedig az volt a feladatuk, hogy lessék az indiai férfiak minden kívánságát. TV + SztárokOrigoWow! Diszkódívaként rázza Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-irina-shayk-modell-nagyon-dogosen-tancolt-legujabb-kampanyaban.htmlA modell szupermenő szettben hozza vissza a diszkókorszakot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.