Nyerő páros Pumped Gabo RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkedvelték a nézők a Nyerő párosból könnyek között távozó Pumped Gabót és párját Ágit. Úgy tudni, az RTL Klub hosszú távon is számol velük. 

"Gábort és Ágit a celebpárok, a műsorkészítők és a nézők is megkedvelték. Már a műsor alatt felmerült a producerek fejében, hogy erre a jövőben is építhetnének, így most két műsorral kapcsolatban is felmerült a nevük. Egy valóságshow-ról és egy másik, több más hírességgel közösen forgó műsorról van szó, és ha jól tudom, már zajlanak is az előkészítő tárgyalások" – mondta el a Borsnak egy informátor. Az RTL Klub és az érintettek egyelőre nem nyilatkoztak.

Forrás: RTL Klub

Megvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-liptai-claudiat-abel-anita-jakupcsek-gabriella-varkonyi-andrea-valthatja-a-tv2-sztarban-sztar.htmlJóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. TV + SztárokOrigoMajoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--Újabb részlet derült ki Szabó Zsófiék álomesküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-szabo-zsofi-kiposztolta-almai-eskuvoi-helyszinet.htmlMár szinte minden apró részletet megírt a sajtó arról, hogy szombaton, október 1-jén, Nyíregyházán hogyan, milyen hajjal és ruhában fogadott egymásnak örök hűséget Szabó Zsófi és Kis Zsolt. Most viszont egy újabb részletet mutattak meg a nagyközönségnek. TV + SztárokOrigoKirúgták magyar celebeket szexvideóval zsaroló személyi edzőthttp://www.life.hu/sztarok/20161004-kirugtak-a-celebfelesegeket-szexvideoval-zsarolo-edzot.htmlJúlius elején tört ki a botrány, miszerint egy magyar edző celebfeleségeket zsarolt, méghozzá szexvideókkal. Az illető azt állította, nemcsak a hagyományos módon mozgatta meg a hírességek testét, hanem szexkapcsolatot is létesített velük. Most kirúgták a munkahelyéről. TV + Sztárok--Homonnay Zsolt kiakadt a zsűrire, amiért a válásán viccelődtekhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-homonnay-zsolt-kiakadt-a-sztarban-sztar-zsurijere-amiert-a-valasan-viccelodtek.htmlA szórakoztató műsor véget ért Homonnay Zsolt számára, amiért nagyon csalódott, hiszen hihetetlenül élvezte a produkciókat. Amit viszont nem szeretett, az a zsűri beszólása volt, amikor a házasságán viccelődtek. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásHoppá! Csúnyán megalázták Azurák Csabát, méghozzá egy nő http://www.life.hu/sztarok/20161004-azurak-csabat-ket-lany-nagyon-csunyan-lerazott-igy-reagalt-a-musorvezeto.htmlA ma már boldog családapaként élő műsorvezető korábban nem volt sikeres, ha ismerkedésről volt szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.