Kínos ruhabaki: cicit villantott Simon Cowell kedvese, Lauren Silverman

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng -
Simon Cowell Lauren Silverman villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell, az X-Factor mentorának kedvese aztán nem szégyenlős! Óriásit villantott a fiatal nő!

Lauren Silverman valószínűleg nem csekkolta le a ruciját indulás előtt. Simon Cowell barátnője ugyanis a The Shooting Star Chase Bálon túl sokat mutatott a melleiből. A róla készült képeket itt megnézheted.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng

A 39 éves Lauren felül tüllös ruhája remekül festett, mindössze az volt vele a baj, hogy túlságosan sokat mutatott a hölgy melleiből. Pedig Lauren tudhatná, hogy a cicivillantás már nem nagy ügy a vörös szőnyegen. Most ugyanis a puncivillantás a menő: itt vannak azok a sztárok, akiknek ez idén a legjobban ment!

Egy bárban rázta hátsóját Serena Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161005-serena-williams-egy-barban-perdult-tancra.htmlA világhírű teniszezőnő nem bírta visszafogni magát, azonnal táncolni kezdett, ahogy meghallotta a latin-amerikai ritmusokat. TV + SztárokAFPMegvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-liptai-claudiat-abel-anita-jakupcsek-gabriella-varkonyi-andrea-valthatja-a-tv2-sztarban-sztar.htmlJóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. TV + SztárokOrigoIstenes Bence Iszak Esztiről: “Le kellene tiltani a képernyőről”http://www.life.hu/sztarok/20161005-istenes-bence-egyutt-vezeti-a-viva-cometet-iszak-esztivel-akit-korabban-le-akart-tiltani-a.htmlNem finomkodott, nem kertelt Istenes Bence, hanem őszintén elmondta véleményét Iszak Esztiről a néhány évvel ezelőtti Viva Comet után. Nem voltak szép szavak, a műsorvezető egyenesen letiltotta volna a képernyőről Esztit! Most azonban közösen fogják a Comet díjátadót vezetni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPolyák Lilla gyermekei sokkot kaptak saját anyjuktólhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-polyak-lillat-meg-a-sztarban-sztar-enekesnojet-miutan-atalakult.htmlPolyák Lilla a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre megújul, szereplését pedig új párja és gyerekei is folyamatosan követik. A legutóbbi átváltozása viszont annyira jól sikerült, hogy még fiai sem ismerték meg őt.TV + Sztárok--Szabó Zsófi lakodalma: nézd meg, milyen fényűző volt az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-lakodalma-alomhelyszinen-hat-emeletes-tortaval-sztarvendeggel.htmlSzabó Zsófi és szerelme, Kis Zsolt régóta tervezték már, hogy összeházasodnak, ám bokros teendőik miatt sokáig nem tudtak időpontot találni a menyegzőre. A hétvégén azonban összekötötték az életüket és egy fenséges lakodalmat tartottak! Azóta pedig szerelmes férjként és feleségként élik mindennapjaikat. TV + Sztárok--Bochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bochkor-gabor-meghato-dolgot-tett-megesett-a-szive-egy-porul-jart-hallgaton.htmlBochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.