Felháborító! Újabb gyermekmolesztálási botrány! A bicskei igazgató fiatal fiúkat molesztált

Forrás: Thinkstock -
Bicske gyerekek gyermekotthon szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken keresztül molesztált több rábízott gyereket a bicskei gyermekotthon igazgatója. Ezt állítja az intézet egyik volt lakója, egy 22 éves fiú a Házon kívül című műsorban. 

A fiatal fiú feljelentést is tett szexuális zaklatás miatt. Azt állítja, hogy neki 4 éven keresztül volt intim viszonya az igazgatóval. A műsorban egy másik áldozat is megszólalt, aki hasonló borzalmakon ment keresztül. Ő azt mesélte, hogy 12 éves korától kezdve 8 éven át volt szexuális kapcsolatban az említett személlyel, és nemcsak ők ketten estek áldozatul. A rendőrség az RTL Klubnak megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben.

"Nyílt titok volt az intézetben, hogy az igazgató szereti a fiatal fiúkat"

- mondta az intézmény egyik volt lakója.

"Iszonyúan szégyelltem magam, még kiabálni is féltem"

A szexuális jellegű erőszakoskodás, zaklatás is kibillenthet egy fiatal lányt a lelki egyensúlyából, és átírhatja a férfiakhoz fűződő alakuló viszonyulását is. Ez történt Ritával, aki elmesélte történetét a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.