Döbbenet! 30 évig nem hagyta el a szobáját egy férfi

ház fogvatartás rendőrség Bayreuth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német rendőrség egy nem mindennapi ügyben kezdett el nyomozni pár nappal ezelőtt. A hírek szerint egy férfi közel 30 évig nem lépett ki a lakásból, mert a szülei nem engedték neki. 

A most 43 éves áldozat 13 éves volt, amikor utoljára iskolában látták. A helyi média szóra bírta a férfi édesanyját is, aki szerint a fia volt az, aki "bezárkózott" a házba. A 76 éves asszony minden vádat tagadott. Amikor a rendőrök megjelentek, a férfit elhanyagolt állapotban találtak, és esze ágában sem volt kilépni az ajtón. A helyszínről azonnal kórházba szállították - írja a BBC.

A rendőrség úgy ítélte meg, hogy családi tragédiáról van szó, és nem bűncselekményről, ezért egyelőre nem emeltek vádat. A hírek szerint a férfi csak a házon belül mozoghatott, és nem volt megláncolva. A hatóságokat egy közeli szomszéd értesítette az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.