Rihanna kidobta a cicit, és megsétáltatta új frizuráját

Forrás: Instagram/badgirlriri -
frizura raszta Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megmutatta, hogy a raszta hajat is lehet ám nagyon dögösen viselni!

Rihanna a héten új frizurával dobbantott: raszta hajra váltott. Most pedig megsétáltatta különleges fürtjeit, méghozzá egy bordó, kombinéra hajazó selyemruciban, ahonnan természetesen a világsztár cicijei is kivillantak. Raszta haj, szexi ruhával - ez lesz az új trend Hollywoodban?

Forrás: Instagram/badgirlriri

Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogyan passzol majd ez a frizura a lagzihoz: szeptember közepén ugyanis arról szóltak a hírek, hogy az énekesnő szülőhazájában, Barbadoson oltár elé áll. Persze Rihannától nem is várnánk mást, mint azt, hogy extrém menyasszony lesz.

Damu Edina: “Kikapcsolták a gázt, nem tudom, hogyan fogok fűteni”http://www.life.hu/sztarok/20161006-damu-edina-rossz-helyzetben-kikapcsoltak-a-gazt-nem-tud-futeni-es-nincs-munkaja.htmlMár nyolc hónapja nem él együtt Damu Roland és Edina, az asszony pedig egyre rosszabb helyzetbe kerül. Nincs pénze, munkája, a felhalmozott tartozását sem tudja kifizetni, még a fűtést is kikapcsolták nála. TV + SztárokOrigoKelemen Anna: “Hisztis kishercegnő vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kelemen-anna-onzo-egy-parkapcsolatban-hisztis-kishercegno-az-a-fontos-szamara-hogy-o-jol-erezze.htmlSaját bevallása szerint ő egy modern, városi nő, aki azért nem költözik össze senkivel, hogy tartozzon valakihez. Bevallotta, legtöbb kapcsolata az anyagiak miatt ment tönkre, ő ugyanis nem hajlandó eltartani egy férfit. TV + SztárokOrigoAkár nyolc év börtönt is kaphat Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20161006-nyolc-ev-bortonre-is-itelhetik-oszter-sandort-azert-mert-tobb-10-milliot-csaltak-ki-tarsaival-egy.htmlA legendás színésznek befolyással való üzérkedés miatt kell felelnie a bíróságon, amiért akár nyolc év börtönre is ítélhetik. TV + Sztárok--Vajna Timi tud élni: csodás helyen élvezi az óceánthttp://www.life.hu/sztarok/20161006-vajna-timi-andy-vajna-felesege-san-diegoban-van.htmlVajna Timi rengeteget utazik a világban: ezúttal San Diego-ból mutatott egy fotót a képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigoMajka: „Ha ittam volna, lehet, hogy szeptemberre el is pusztulok”http://www.life.hu/sztarok/20161006-majka-sokat-dolgozik-teve-koncertek-es-a-csalad-nyaron-ezert-visszabb-vett-nem-ivott.htmlMár egy ideje nagyon elfoglalt Majka, a TV2 is ellátja munkával, valamint a koncertek is betöltik a naptárát. Ráadásul nemrég született meg a második gyermeke, így most még jobban helyt kell állnia otthon is. Ahhoz, hogy mindenhol teljesíteni tudjon, kicsit visszább kellett vennie az éjszakai életből. TV + Sztárok--Válik Anglia leggazdagabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-valik-richard-caring-anglia-leggazdagabb-embere-vajon-mi-lesz-a-vagyonnal.htmlAzt hihettük, Brad Pitt és Angelina Jolie érdemli ki az év válása címet, ám úgy tűnik megérkeztek a brit trónbitorlók. Anglia leggazdagabb embere, a mérhetetlen vagyonnal rendelkező Richard Caring is elhagyja feleségét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.