Rózsa György már 50 éve a pályán

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
tévés producer Rózsa György szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert műsorvezető a Story magazinban őszintén beszélt karrierjéről, a kereskedelmi tévék csábításáról és arról, hogy hogyan élte meg felesége elvesztését.

Ritkán hallunk Rózsa Györgyről, aki már 50 éve a pályán van. Közvetlen személyisége és humora sokakba beleivódott, hiszen számtalan műsort vezetett a televízióban. Eleinte ifjúsági adásaival, később a Kapcsoltammal, LEG...LEG... LEG... című bulvárműsorával lopta be magát a nézők szívébe.

"Hatalmas érdeklődés és persze szeretet vett körül.

Előfordult, hogy negyven-ötven autogramkérő lány üldözött

egy vidéki város utcáján. Úgy kellett menekülnöm, hogy ne szedjenek szét. A televízióban sokan nem értették, nem tudták elfogadni elviselni a népszerűségem. Egy-két főnök ott ártott ahol tudott. (...) Sok megalázás és gáncsoskodás ért házon belül, de

a kinti szeretetdömpig mindenért kárpótolt."

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Később a népszerű műsorvezetőt a kereskedelmi tévék is próbálták elcsábítani, hatalmas összegért dolgozhatott volna műsorvezetőként a csatornáknál, de ő mégis nemet mondott. "Akkor éppen öt sorozatom ment éppen a Magyar Televízióban, amelyeket nagyon szerettem. Így nemet mondtam, pedig

elképzelhetetlenül nagy összeget ajánlottak."

Arról is őszintén beszélt, hogy máig nem dolgozta fel felesége halálát. Kanyó Éva tornászbajnokot a diagnózis után egy hónappal vesztette el. „Amikor megmondta az orvos, hogy Éva menthetetlen és hetei vannak hátra, nem akartam, hogy rettegjen.

Sem neki, sem a szüleinek nem mondtam meg a valóságot. Sőt, még lányunknak sem.

(...) Éva az a nő volt, akivel az egész életemet boldogan leéltem volna."

A
tévés nagyon összetört, de kamasz lánya miatt erősnek kellett lennie és újra munkába állt. Ezt követték produceri munkái, ahol megalkotta a Magyar Elsők című saját ötletű sorozatát, amivel már egy sokkal komolyabb témát, a magyarság gyökereit mutatja be. Az elmúlt ötven évéről összefoglalva annyit mondott:

"Nem szégyellem, hanem

büszke vagyok rá, hogy az ország televíziós udvari bolondjának is neveznek."

Válik Anglia leggazdagabb párja- 121 milliárd forint üti az elhagyott asszony markáthttp://www.life.hu/sztarok/20161006-valik-richard-caring-anglia-leggazdagabb-embere-vajon-mi-lesz-a-vagyonnal.htmlAzt hihettük, Brad Pitt és Angelina Jolie érdemli ki az év válása címet, ám úgy tűnik megérkeztek a brit trónbitorlók. Anglia leggazdagabb embere, a mérhetetlen vagyonnal rendelkező Richard Caring is elhagyja feleségét...TV + Sztárok--Kelemen Anna: “Hisztis kishercegnő vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20161006-kelemen-anna-onzo-egy-parkapcsolatban-hisztis-kishercegno-az-a-fontos-szamara-hogy-o-jol-erezze.htmlSaját bevallása szerint ő egy modern, városi nő, aki azért nem költözik össze senkivel, hogy tartozzon valakihez. Bevallotta, legtöbb kapcsolata az anyagiak miatt ment tönkre, ő ugyanis nem hajlandó eltartani egy férfit. TV + SztárokOrigoVajna Timi tud élni: csodás helyen élvezi az óceánthttp://www.life.hu/sztarok/20161006-vajna-timi-andy-vajna-felesege-san-diegoban-van.htmlVajna Timi rengeteget utazik a világban: ezúttal San Diego-ból mutatott egy fotót a képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigoKucsera bevállalta, Szabina kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20161006-kucsera-gabor-fulet-varrotuvel-szurkaltak-szabina-nagyon-kiakadt.htmlTápai Szabina teljesen kiakadt, mikor meglátta, hogy férjét varrótűvel szurkálják. TV + Sztárok--Akár nyolc év börtönt is kaphat Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20161006-nyolc-ev-bortonre-is-itelhetik-oszter-sandort-azert-mert-tobb-10-milliot-csaltak-ki-tarsaival-egy.htmlA legendás színésznek befolyással való üzérkedés miatt kell felelnie a bíróságon, amiért akár nyolc év börtönre is ítélhetik. TV + Sztárok--Részegen törtek be Demjén Ferenc birtokárahttp://www.life.hu/sztarok/20161006-betortek-demjen-ferenc-birtokara-a-reszeg-tolvaj-nem-jutott-messzire.htmlBetörtek Demjén Ferenc dióspusztai birtokára! A 10 hektáros területet 25 éve vásárolta meg az énekes legenda, de eddig szerencsére nem történt hasonló eset. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.