Vajna Timi tud élni: csodás helyen élvezi az óceánt

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi San Diego fóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi rengeteget utazik a világban: ezúttal San Diego-ból mutatott egy fotót a képmegosztó oldalán. 

Láthatóan élvezi a Csendes óceánt Vajna Timi, aki San Diegóban tartózkodik. Andy Vajna felesége a tengerpartól posztolt egy fotót, amin még különleges oroszlánfókák is láthatók. Ez hatalmas élmény lehetett Timinek, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy testközelből láttak ilyen állatokat.

Forrás: Instagram/timeavajna

Timi egyébként rengeteget utazik, és igyekszik meg is mutatni, milyen helyeken jár. Idén például ott volt a Golden Globe-gálán, de tudósított a cannes-i filmfesztiválról is. Vajon legközelebb hol bukkan fel?

Kucsera bevállalta, Szabina kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20161006-kucsera-gabor-fulet-varrotuvel-szurkaltak-szabina-nagyon-kiakadt.htmlTápai Szabina teljesen kiakadt, mikor meglátta, hogy férjét varrótűvel szurkálják. TV + Sztárok--Bochkor Gábor megható dolgot tett- egyik hallgatóján esett meg a rádiós szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-bochkor-gabor-meghato-dolgot-tett-megesett-a-szive-egy-porul-jart-hallgaton.htmlBochkor Gáborról közdutott, hogy sosem rejti véka alá véleményét, még akkor sem, ha azzal esetleg másokat megbánt vagy mesért. Ilyen volt, amikor a nők súlyával élcelődött, vagy éppen kollégájának szólt be. Ezúttal viszont egy másik oldalát mutatta meg: megható dolgott tett egyik hallgatójáért. TV + SztárokOrigoLady Gaga pucéran heverészik a hálószobában: szexi fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161005-lady-gaga-pucer-fotoja-az-enekesno-ujra-egy-szexi-fotoval-rukkolt-elo.htmlÁltalában az énekesnő botrányos öltözékeiről írunk, ezúttal azonban a ruhák hiányáról kell beszámolnunk. TV + Sztárok--Szabó Zsófi az elhunyt édesapjától is kapott ajándékot az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20161006-szabo-zsofi-eskuvojere-elhunyt-edesapjatol-szabo-gyulatol-is-kapott-ajandekot-csodalatos-volt-a-nagy.htmlSzabó Zsófi kimondta a boldogító igent szerelmének, a nagy napjuk pedig a legtökéletesebb pillanat volt az életükben. Ugyan két fontos ember nem lehetett ott: Zsófi édesapja és Zsolt édesanyja. A műsorvezető azonban boldog, ugyanis meggyőződése, hogy kaptak tőlük fentről valamit. TV + SztárokOrigoElhagyja a Mokkát Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szebeni-istvan-a-mokka-helyett-a-tenyekbe-megy-istenes-bence-apja-istvan-lesz-helyette.htmlA Mokkából távozó Szebeni István három és fél év után kap újra lehetőséget arra, hogy híradót vezethessen. A reggeli és a déli Tényekben Váczi Gergővel váltásban lehet majd látni őket. TV + Sztárok--Gyászol Zalatnay Cini!http://www.life.hu/sztarok/20161005-gyaszol-zalatnya-cini-az-enekesno-kozossegi-oldalan-vallott-fajdalmarol.htmlZalatnay Cini a Facebookon búcsúzott kedvencétől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.