Mikor vállalja fel Kevin Spacey, hogy meleg?

Forrás: AFP -
Kevin Spacey felvállalás homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Spacey egy végtelenül tehetséges színész, akit akár körül is zsonghatnának a nők, de egyáltalán nem látni hölgyek társaságában. Legtöbbször férfiakkal mutatkozik, mostanában leginkább egyetlen eggyel!

Szinte a pályája eleje óta röppennek fel pletykák arról, hogy

Kevin Spacey meleg.

Soha nem tartozott a nőfalók táborába, nem állapodott meg, és nem is született gyermeke az 57 éves színésznek. Ellenben folyton keringtek hírek a kalandozásairól, amik általában férfiakkal történtek. Hiába sztoriztak szüntelen erről az újságok, Spacey soha nem volt hajlandó a magánéletéről nyilatkozni.

Forrás: AFP

Legutóbb az Emmy-díjátadón döbbentett meg mindenkit azzal, hogy egy férfi társaságában jelent meg. Mindenki azt találgatta, hogy ki lehet az illető, akit természetesen sikerült leleplezni. Kevin Spacey kísérője nem volt más, mint Evan Lowenstein. A 42 éves igazán megnyerő kinézetű férfi korábban egy fiúbandában énekelt, jelenleg pedig tehetségkutató ügynökként keresi a kenyerét, és vállaltan meleg.

Állítólag ő lett Kevin Spacey menedzsere, de sokak szerint ez csak a fedő sztori arra, hogy miért jelennek meg mindenhol együtt. Nem a díjátadó az első és egyetlen alkalom ugyanis, amikor egymás társaságát választották. A teniszmeccseket is közösen élvezik.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.