Ryan Gosling és Harrison Ford már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Most végre közös képen láthatjuk a két sármos színészt, miközben a most készülő fimről is megtudhatunk egy nagyon fontos információt.

A két színész már jó ideje Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét. Eddig Harrison Ford már több helyen felbukkant az országban és rengeteg rajongóval készített közös képet, de most végre Ryan Goslinggal együtt is lencsevégre kapták őket.
A sztárok most a rendezővel Denis Villeneuve és Ridley Scott producerrel szerepelnek egy fotón a forgatás helyszínén egy fegyverekkel tarkított bárpultnál, ami apró bepillantást enged a most készülő film munkálataiba.  

Fotó: Stephen Vaughan - Warner Bros.

A kép kiadásának apropója az, hogy a készülő produkciónak bejelentették a hivatalos címét: Blade Runner 2049 az-az Szárnyas fejvadász 2049.
A 2017. október 6-án mozikba kerülő alkotás munkálatait és történetét hatalmas titkolózás övezi. 
Ryan Gosling és Harrison Ford még egy ideig itt forgat hazánkban és aki szerencsés egy ebédet is nyerhet a sztárokkal. Mint megírtuk, a játék nyertesének fődíjasát egy társával együtt Budapestre repítik, elszállásolják, és a szerencsés együtt ebédelhetett a két színésszel, valamint betekinthet a készülődő film forgatására.