Sorozatgyilkos végzett a 22 éves felvidéki fiúval (18+)

Forrás: Dreamstime -
drog sorozatgyilkos túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drogtúladagolás végzett a 22 éves magyar fiúval, aki egy londoni sorozatgyilkos áldozata lett. Stephen Port fétise miatt fecskendezett kábítószert a fiúkba, ugyanis állítólag ő eszméletlen emberekkel élvezte az együttlétet. 2014 és 2015 között összesen 4 embert ölt meg.

Elbódult, eszméletlen emberekkel élvezte csak a szexuális együttlétet a brit Stephen Port, akinek összesen 4 fiú esett áldozatul. Mindegyik fiatal halálának oka GHB-túladagolás volt, amit a tettes adott be nekik, hogy utána megerőszakolhassa őket.

Forrás: Dreamstime

Első álodzatával 2014 júniusában végzett, a felvidéki fiú volt a második. A 22 éves sráccal egy internetes oldalon ismerkedtek össze,

felmentek Stephen Port lakására, ahol a tettes beadta a drogot az áldozatának, aki soha nem kelt fel többé.

Ezután még két fiatalt ölt meg hasonló módszerrel, mindegyikük holttestét az elkövető háza körül pár száz méterre találták meg, legtöbbször járókelők, kutyasétáltatók. A férfit 2015 októberében tartóztatták le, de a tárgyalást csak nemrég kezdték el. Ítélet egyelőre nem született - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.